fikol Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 (edytowane) Proszę o pomoc szanowne grono: na ostatnim wyjeździe przeciąłem sobie kurtkę + windstopper - czy ktoś się orientuje gdzie można nabyć ZESTAW NAPRAWCZY GORE-TEX... szwy z przedramienia ściągam za 2 dni to trzeba się wziąć za resztę... przy okazji zaznajomiłem się z austriacka służbą zdrowia w szpitalu Zell Am See oraz pewnym T.Ubezp. Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez fikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Znaczy sie poległeś w boju. Obyło się chyba bez złamań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 właściwie to nawet nie poczułem bo było tak zimno na lodowcu ze rana dopiero się otworzyła w samochodzie po włączeniu ogrzewania... (chlasnąłem o coś i poszło jak brzytwą) a ja jestem z tych twardych co to nie odpuszczają z byle powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Zestaw naprawczy powinien być w sklepach które sprzedają taka odzież, ale wiem że jest z tym różnie. Druga sprawa. Napisz o Twoich doświadczeniach ze służba medyczna w Austrii no i Towarzystwem!!! - tylko załóż nowy watek w "tematach narciarskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 no i w OPOLU to jest właśnie to RÓŻNIE - czyli nie mają i nie wiedzą gdzie mogłoby być ewentualnie - odzież mam czeską czyli T... - spróbuje może jeszcze w Sumperku jak się będę zawijał na następny wyjazd (a to może już w piątek będzie... :) - tam jest sklep firmowy T... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Fikol po co piszesz t... ? przecież nic w tym momencie nie reklamujesz to tak jak 100 osob pyta o Fischera a to dobre jest ?? A wracajac do tematu to co to za marka jedyna na T to tenson ale to bodajże nie jest czeskie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 T - jak TILAK a mój model to Raptor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 JC ma racje, takie zestawy mozna kupic w sklepach ze sprzetem i odzieza turystyczna. Ale szukaj raczej w takich bardziej profesjonalnych. Problem moze byc tez z kolorem takiego zestawu naprawczego, zazwyczaj sa czarne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 jak dla mnie to mogą być nawet w białe groszki lub szkocką kratę - do Cortiny się nie wybieram... w tym roku przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 jak będziesz w tych czechach to zapytaj w sklepie gdzie to kupiłeś może firma to naprawia, u nas kiedyś alvika naprawiała swoje produkty w bardzo atrakcyjnych cenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 alpinus tez naprawia choc wiaze sie to z czekaniem nawet okolo miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi