Wituś Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Tak się zastanawiam co to za nowa moda nastała na tym naszym forum. Normalnie ludzie się ukrywają czy coś komuś zrobili?? Pierwszy był JC ale to mnie nie obchodzi bo to admin,ale SB. a teraz jeszcze FIGO. Chłopaki daje wam słowo nikt na tym forum Was nie skrzywdzi, Możecie śmiało "jak macie cochones" pokazywać Wasze Niki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Ja znam prawde : Sławek sie wstydzi albo chce być jak administrator:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Co w tym dziwnego że SB działa w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 ambro wkońcu to SB:) służba bezpieczeństwa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Oto właśnie mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caracas Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 mamy wolny rynek i wolny kraj niech chłopaki robią co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 ot, taka zabawa są narzędzia to jako wieczny chłopczyk dlaczego mam się nie pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 SB wie że ja Go sprawdzam kiedy jest dostępny więc zaczął się ukrywać ja Mu sie nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Są sposoby żeby przynajmniej domniemać ile osób jest ukrytych na forum, ciekawe kto zczaił w jaki sposób można do tego dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Eeee a po co to wiedzieć zwykłemu userowi ? Jak mam pytanie to wysyła PieMa i sprawdzam sobie co jakis czas czy mam odp i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 ja wiem!!! ale nie powiem, co by się nie dekonspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 ja wiem!!! ale nie powiem, co by się nie dekonspirować A ciekawe skąd to wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 No ja chyba tez wiem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 no jak już sie tak chwalicie to ja też wiem, nie nie jestem inteligentny miesiąc temu Sławek mi napisał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 To nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Cóż wyszedłem na idiote Taka prawda. Ech, no mnie ta wiedza nie jest (jeszcze?) potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 A ja nie wiem!! Sławek jeszcze mi nie napisał 23:38 już wiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 No a ja dalej jak wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi