tropis Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Witam Mam sposobność kupic w dobrej cenie takie nartki: 1. Atomic C5 2. Rossignol Axium 200 Które lepiej się sprawdza na nogach srednio zaawansowanego narciarza ?? A może żadne z nich ?? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Czy mógłbyś podać jakiś link do strony o narcie Rossignola ? Z tego co ja wiem to Axium 200 to wiązania a nie narty ale oczywiście mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropis Napisano 24 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 No wlasnie problem jest taki ze o obydwu tych nartach ciezko jest znaleźć wyczerpujące info w necie. Jedyne co mi się udalo znaleźć: http://www.spd.pl/index.php?products=product&prod_id=84 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=299754858 To raczej dowod ze takowe istnieja bo zbyt wiele się o nich z tych stron nie dowiesz A co sadzisz o tych Atomic’ach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Ok już widzę ale muszę Ci przyznać że nie są mi znane chodź jeżdżę na różnych rossignolach od paru sezonów. Uzupełnij swój profil o napisz trochę więcej o stylu swojej jazdy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropis Napisano 24 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 U mnie wszystko jest średnie czyli średnio zaawansowany (poziom oceniam na 5), styl jazdy zdecydowanie nie agresywny, raczej spokojny z zalążkami na cos więcej Urzęduje tylko na przygotowanych stokach. Dużo słyszałem o Atomic’ach C9, natomiast o wspomnianych C5 nic. Z wyższej polki cenowej zastanawiałem się nad Atomic Izor 7:5m 159cm (ja mam 182 i ok. 80kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi