mysiauek Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Chłopaki, nie wiem czy sobie poradzę z tą nartą, ale możliwe, że będę miał okazję zakupić parę tych desek z tego roku lub przyszłoroczna kolekcja po bardzo fajnej cenie. I teraz pytanko. Czy ten flowflex to naprawdę fajna sprawa i warto dla tego kupić WC? Czy sobie odpuścić i spokojnie kupić Race SC? Niektórzy z Was mieli tą nikłą przyjemność spojrzeć czymże się prezentuje na stoku i takowych proszę jeszcze bardziej o opinię. Dodam tylko, że w tzw. międzyczasie poluje na stare dobre A10.11 150cm, chyba 9m promień = 140 ojro za prawie nówkę (mało używana, jeszcze bez serwisu, stan prawie idealny) - dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Jak masz kupować topową slalomkę innej firmy, to wybierz już Fischera. Co do tego, czy sobie poradzisz - to nie mnie oceniać, ty to musisz czuć Ale bym brał - jak w dobrej cenie to tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Mysiu a jesli możesz to: jak wygląda fajna cena na tego fischera bo sprzedaje własnie zeszłoroczny model i rozglądam sie nad nowym najchetniej 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 wlasnie jaka bedzie ta faajna cena moze sie tez skusze jak mozesz przeslij na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Mysiauek widziałeś na zawodach miałem zeszłoroczną nartę z flow flexem ja bym brał moje RC4 Race sprzed kilku sezonów nijak się mają do Word Cupa z flow flexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Chłopaki przykro mi to powiedzieć: mam pięć par na przyszły sezon - każda już sprzedana. Obiecuje, że jeśli coś jeszcze do mnie trafi to napiszę Wam PieMa. Ponieważ pytanie o ceny padło na forum, więc aby nie robić bezsensownego PM do wszystkich, odpowiem: 1600 w tym momencie (z wiązaniem Z13 czy coś takiego). I o dziwo nie mają dziur na przodach Zastanawiam się tylko czy jest sens. Nie widać aby narta przyszłoroczna różniła się od tegorocznej. Może Bobic by się wypowiedział w tym temacie ? Bobic i jeszcze jedno pytanie: Czy możesz opisowo porównać WC SC, Race SC i ostatniego Radarca ? Niestety nikt z Was nie pomógł mi w wyborze do tej pory Ogólny problem: męczyć się na WC czy kupić Rejsa ? A 10.11 to taki mój konik - kiedyś probowałem i było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 :D 1600 na allegro za 1500 sa z tego sezonu a najlepsze że znajac ebaya to na poczatku sezonu cena modelu wtedy juz na ten sezon bedzie wyższa niż teraz kiedy ta narta jest na przyszły sezon dlatego trzeba polować teraz na allegro sa 2 pary na przyszły sezon za 1849 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Przyszloroczne WC SC maja inny tlumik drgan. Maja elastomer pomiedzy krawedzia wlozony - ot taki pasek gumy, czy czegos podobnego. Co sie tyczy ceny, to uwazam, ze jest bardzo dobra Dziury maja tylko slalomki z wykonczeniem Tunning. Te z wykonczeniem Serwis dziur nie maja, no i sa ok. 400zl tansze. Co sie tyczy Radarca, WC SC i Rejsa, to nie chce mi sie pisac A serio to co chcialbys wiedziec ? kazda narta jest inna. Radarc ma stara budowe, stara plyte, jest niesymetryczyny z tego co pamietam. Rejs jak to rejs, a WC SC jak to WC SC Aaaaa, kup sobie WC SC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Dobra, widzę, że w Zell bedę miał trochę do potestowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Dziury maja tylko slalomki z wykonczeniem Tunning. Te z wykonczeniem Serwis dziur nie maja, no i sa ok. 400zl tansze. czyli dostajesz mniej narty i jeszcze musisz dopłacic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Bierz WC. Tym bardziej, jak polujesz na te 10.11. Tak będziesz miał funcarvera i slalomkę - jak kupisz race'a, będziesz miał funcarvera i "ekwiwalent" funcarvera Na WC wcale nie trzeba się męczyć. A na lodzie czy betonie to się nawet mniej namęczysz, niż na race... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 To może inaczej - jeździłem na hot fajerach - ja księ do nich ma WC oraz Race SC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Fajer raczej jesli chodzi o twardość to raczej klasa Wc niż rejsa ponoć budowe mają taką sama - Fajer i Wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Nooo to nie ma się czego bać. Ale powiem Wam szczerze, że jest jeszcze "ostrzejsza" nartka, za to tnie pieknie łuki. Nie pamiętam nazwy ale to najwyższa slalomka Heada. Dzięki temu ile nart sprowadziłem - miałem okazję troszku pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi