Bończa Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ja dzisiaj wybrałem się do Witowa. Rano pogoda była nie zachęcająca, ale koło południa pokazało się słońce i tak było przez resztę dnia. Trochę wiało u góry, ale nie przeszkadzało to w jeździe. Podczas, gdy w Zakopanem jeszcze wciąż bardzo dużo ludzi na stokach, w Witowie pełen luz, bez kolejek, całkiem sympatycznie. Stok "trzymał się" do ok. 15 tej. Później już była kaszana i pojawiły się przetarcia. Z tym, że nie było ich dużo i spoko można było ich unikać podczas jazdy. Był też gigant Żywca - wystartowałem sobie, a jakże i zająłem ochnaste miejsce. Ale warto było. Startowe wynosiło 100 zł, w tym był 7 dniowy karnet na Koziniec i ubezpieczenie w razie wzięcia tyczki między nogi To taki żart apropos opłat startowych. A i żeby nie było tak wszystko cacy - na parkingu błoto, także było trochę czyszczenia butów po powrocie. Tutaj filmik (sorry za słabą jakość) [YOUTUBE]fzcj6Qe3InM[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 WOLNIEJ! Wolniej szwenkujemy i tylko w jedną stronę, a nie tam i spowrotem i nie na zbliżeniu. Wtedy będzie wszystko ładnie widać. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Tak jest Szefie! będę się starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Tak jest Szefie! będę się starał Noooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Bończa - kije szefa (Leki) muszą być Umnie w czoraj było podobnie, ciekaw jestem jak dzisiaj trasa wyglądała - dzisiaj słoneczko cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi