lokiec3 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Myślałem i myślałem jak tu szanowną drugą połowę przekonać do ponadprogramowego, samotnego wyjazdu na narty. Decyzja zapadła: rezygnacja z oglądania na żywo zawodów F1 na torze Hockencheim w Niemczech. Oto kalkulacja: Trzydniowy karnet na miejsca siedzące 250 Eu - to w zamian 6 dniowy narciarski i zostaje jeszcze po 12 Eu dziennie na żarcie i "Rexa" (kiedyś wam wyjaśnię co to znaczy). Dojazd kubek w kubek. Noclegi 4*30 Eu - to 7 noclegów w apartamencie niekoniecznie przy wyciągach. Ostatnio w Belgii jak byłem to przez trzy dni pękły 2kPLN. To tyle co w tydzień poza szczytowym sezonem na nartach. Jadęęęęęęęęęęęę na narty! A na formułę pojadę jak Kubica będzie wygrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 a w TV są powtórki i zbliżenia:p wiem,wiem nic nawet nie ripostuj to był tylko z mojej strony żart:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 A na formułę pojadę jak Kubica będzie wygrywał. A Kubica wytnie Ci numer i wygra na Hockenchaim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Myślałem i myślałem jak tu szanowną drugą połowę przekonać do ponadprogramowego......... A po co przekonywać, lepiej jest informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 A po co przekonywać, lepiej jest informować Tak, tylko jak będziesz stale informował, że wyjeżdżasz i wyjeżdżasz to pewnego pięknego dnia żona też cię poinformuje, że wyjeżdża......i nie wraca:D . No to wtedy na narty co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 gdzie?pojedzie,gdzie? weź zwierzątko i karm je i niech ma ciepło i dobrze ciekawe cy odejdzie od domostwa? bardzo przepraszam za przykład ze zwierzątkiem absolutnie nie mam zamiaru porównywać jakiejkolwiek kobiety do zwierzęcia nie umiałem tylko wymyślić innego przykładu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi