ryba Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Synoptycy ogłaszają koniec zimy! Od początku przyszłego tygodnia czeka nas gwałtowne ocieplenie. W wielu rejonach kraju temperatura skoczy nawet do 15 stopni - informuje "Dziennik", - Zima już nie wróci. Poniedziałkowy skok temperatury nie będzie chwilowy - cały ostatni tydzień lutego będzie bardzo ciepły. Termometry w całej Polsce będą pokazywać co najmniej 10 stopni, a na zachodzie i w centrum kraju nawet 15 - powiedział "Dziennikowi" synoptyk Grzegorz Gumiński. - W marcu temperatura wzrośnie jeszcze bardziej. O ile przyszłotygodniowe temperatury dojdą maksymalnie do 15 stopni, to już od początku marca będzie to jedna z niższych temperatur. W następnym miesiącu rekordem ciepła, i to często powtarzającym się, będzie 20 stopni. Można już się umówić na wymianę opon - radzi meteorolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Taaak, wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 a mi to już wszystko jedno:mad: , byle od listopada było zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 wygląda na to że czarny scenariusz powtórki zeszłego sezonu sie spełni ... trzeba odkurzyć grasski i jakoś przetrwać do końca kwietnia nacieszyć sie troszkę nartowaniem w weekend majowy a później to fakty byle do listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Mi też jest już obojetne w Karpaciska się nie wybieram, ale z tego co pamietam to pierwszej połowie marca w naszych górach zawsze były dobre warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Ja to mam jeszcze nadzieję na więcej śniegu w wyższych partiach Tatr. W końcu na wiosnę jest najlepsze skitourowanie pozdr MackoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 co mi tam... w dolomitach od poniedziału/wtorku zaczyna padać śnieg a do wyjazdu coraz bliżej.. pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 NIE WIERZYĆ!!!!!! http://twojapogoda.pl/16dni.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ja znowu przekręciłem sobie w autku kółeczka na letnie, a 2 tygodnie temu gdy to uczyniłem to zapanowała zima i w zeszłą sobotę aby móc bezstresowo dotrzeć na zakopiańską Harendę o 5 rano zmieniłem ponownie na zimówki. Szczerze powiem że nie bardzo mi zależy na powrocie zimy w polskie góry, a wieżę mocno że w ukochanych Alpach do końca sezonu śniegu niejednokrotnie jeszcze nasypie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ta zima już się skończyła, przynajmniej w Polsce. Jak obstawiacie, jaka będzie zima 2008/09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ta zima już się skończyła, przynajmniej w Polsce. Jak obstawiacie, jaka będzie zima 2008/09? no jak co roku będzie zima stulecia :D , tylko nie wiem czy taka zimna:) czy taka ciepła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Skoro zima tak gó..na to chociaż żeby lato było jakieś kurcze słoneczne i ciepłe a na to też nie można liczyć Jakoś się zepsuło to wszystko i ta pogoda tak w h.j Najgorsze że nie ma na kogo zwalić za to winy Ja tam już na nic nie liczę - wole od razu odkładać kasę na zimowe wyjazdy w alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi