Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kto zdobędzie tytuł w zjeździe - sonda

Kto zdobędzie tytuł w zjeździe - sonda  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zdobędzie tytuł w zjeździe - sonda

• Walchhofer
      0
    • Cuche
    • Miller
    • Buder
      0
    • Hudec
      0

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji wywołałeś temat, który mnie ciekawi - otóż z tym odłączeniem się Bode'go od Team USA. Zaobserwowałem, że podczas startów w różnych konkurencjach w tzw. domku startowym, wypuszcza Miller'a taki wielki amerykański trener, który również puszcza innych chłopaków z USA. Jest on charakterystyczny, jak już wspomniałem duuuże chłopisko o grubym głosie, który zawsze krzyczy przy starcie "comaaaan Bode, Tedy" etc.

Także moja konkluzja jest taka, że może formalnie, to Bode jest poza teamem, ale oni - Amerykanie trzymają się razem i wbrew pozorom trochę więcej swobody dla Miller'a dobrze mu robi, a nie wpływa to jakoś destrukcyjnie na młodszych członków Team USA.

Ale może się mylę - może ktoś ma więcej informacji?

Wydaje mi się że on tylko trenuje poza teamem i ma swój własny program przygotowawczy (do zawodów). Ma osobny autobus z siłownią dzięki czemu jest w formie cały czas. Reszta pewnie została po staremu czyli trzyma się z resztą ekipy z USA, dostaje ciuszki i pewnie serwis-mana też ma z teamu.

Bończa ja myśle że Cuche bo jest dobry

ps.inwestuj w córkę!!!!!!!!!!!!! bo my stare pierdoły to już wiesz.....

To klikaj w sondę ;)

Ja też jestem jeszcze młody i nie mam nic przeciwko jeśli chce we mnie zainwestować :D

Czekam na propozycje wyjazdów w alpki (sponsorowanych) :D

A tak serio Racecarverek ma racje trzeba inwestować w młodych jeśli chcemy w przyszłości mieć szanse w narc. alepskim ;)

Panowie ale jest to smutne że związki rujnują wszystko nawet bardzo dobre taleny.Mam smyka 12 lat jeżdzi bardzo dobrze mym zdaniem ale co? gdzie go zapisać ?przedewszystkim kasa sie liczy , a ja czyli tata musze robić na nartowanie i kase trzeba robic żeby synek mógł jeździć

A wszyscy wiemy że z tą kasą jest różnie,raz jest raz jej nie ma

a ten sport jest dorgi.... jescze w zawodniczym wydaniu .Bynajmiej dla mnie.

pozdro Barti:D

Wg mnie tylko jakas katastrofa "tfu tfu tfu" może przeszkodzic Millerowi w zdobyciu kulki małej i dużej ;)

Panowie ale jest to smutne że związki rujnują wszystko nawet bardzo dobre taleny.Mam smyka 12 lat jeżdzi bardzo dobrze mym zdaniem ale co? gdzie go zapisać ?przedewszystkim kasa sie liczy , a ja czyli tata musze robić na nartowanie i kase trzeba robic żeby synek mógł jeździć

A wszyscy wiemy że z tą kasą jest różnie,raz jest raz jej nie ma

a ten sport jest dorgi.... jescze w zawodniczym wydaniu .Bynajmiej dla mnie.

Swinta prawda :( z tym że zwalanie wszystkiego na związki nie jest dobre bo to nie ich wina cały ten kraj jest tak zbudowany oni kasy nie mają, owszem nie można powiedzieć że bidaki bo cały czas jakis kongresik czy coś ale na zawodników nie mają ;/. Chory system. A co do kasy na takich smyków to tak żeby to miało ręce i nogi to na sezon trzeba przeznaczyć około 15 tyś licząc na starty w fisach badz PP - 3/4 treningi za granicą, newki narty co sezon nie mowie o 4 parach tylko sl + gs i same wyjazdy na zawody koszta są olbrzymie moji rodziciele przerabiali to na mnie, z mojej strony to było super oni chyba tez nie żałują ale najważniejsze jest to czego nikt Ci nie zabierze, czyli puchary dyplomy wyniki itd tak po latach paru ładnych jak sobie siądziesz i spoglądniesz na to... :)

Obecny trening Bode Miller'a

Na tym filmie sam Bode opowiada, jaj po odejściu z Team USA wygląda jego trening, jakie ćwiczenia stosuje i jakiej diety używa. Fajny jest też wątek o sponsoringu. Polecam!:D

[YOUTUBE]4gSwL-qhLZw[/YOUTUBE]

Jeśli już ten film był prezentowany na naszym forum, to z góry przepraszam, ale ja widziałem tylko urywki w tv niemieckiej.

• 2 weeks later...