Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Przejrzałam wątki Słowacko-Czeskie i nie znalazlam info o którą mi chodzi. Na Sylwestra wybieram się z braciszkiem na Chopok - nie byłam tam nigdy i chciałam się skonsultować gdzie najlepiej sie ulokować żeby mieć blisko do stoku (nie dojeżdzac samochodem) i żeby warunki mieszkalne nie były odrzucające (dla zrozumienia tego dam porównanie - mieszkałam w Rużemberoku w schronisku tuż przy stoku, pokoje 2x4 w tym łózko piętrowe, czyli jak przedział kolejowy, i 1 kibel na korytarzu i nie satysfakcjonuje mnie to zbytnio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Na sylwestra, czy Wielkanoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Na Sylwestra przecież wiem co piszę może to i dalekosiężne plany ale wolę wiedzieć co i jak żeby sie potem nie obudzić z ręką w wiadomo czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 http://jasna.sk/ Jest wyszukiwarka, strona jest też po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Dzięx ale tak to ja już sobie przegrzebałam net, chodzi mi o coś poleconego, czyli gdzie będzie najlepiej żeby było najbliżej i najwygodniej. Byleś tam? Jak tak to napisz gdzie mieszkałeś to sobie zobaczę w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 nie jest to to o co dokładnie prosisz a wręcz przeciwnie , nie hotel,dojeżdżać trzeba kilka kilometrów ale warunki pobytowe luxury tam bvłem piwo i gorzałkę piłem:http://www.pradka.szm.sk/ mogę polecić chałupę mają doktorostwo na dole mieszkają a na górze super lokum dla gości zorganizowali kapitalny grill całoroczny pod tym zadaszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 No wlaśnie... problem w tym że wole do miasta dojechać sobie na jakąś kolację czy do pubu ale na narty wolę iść na piechtę w bucikach... Luxus nie musi być ale też nie warunki niemalże survivalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Dobrze to przemyśl czy chcesz tam jechać wróżko, ja byłem w tym roku od 15- 19.01 2 dni wiało i niechodziło a następne 2 dni padał deszcz a wiec tak o dopiero też ktoś pisał na forum że miał podobnie wiec to wielka loteria ja bym poszukał czegoś bardziej pewnego byłaś na plejsach? może kanapy takiej jak na chopoku nie mają ale ogólnie infrastruktura bdb i sniegu nigdy nie brakuje. A no ale jak już chcesz tam jechać to i tak bedziesz miała ciężko bo to wszystko jest w lesie i przy drodze z lipt.mikulaszu na tamtejsze zahradki ( z tamtąd startuje trasa FIS - najciekawsza! ) są hotele ale wydaje mi sie ze najbliższy jest ze 2,5 km drogi od tamtąd wiec na pichte to troche daleko a czy sa skibusy to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniuczek Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 No wlaśnie... problem w tym że wole do miasta dojechać sobie na jakąś kolację czy do pubu ale na narty wolę iść na piechtę w bucikach... Luxus nie musi być ale też nie warunki niemalże survivalowe. Z tych najbliżej wyciągów, z tego co pamiętam, to od dołu hotel Zahradky, idąc dalej Junior Hotel, i najwyżej, prawie przy gondolce Grand Hotel. Najlepszy ale też najdroższy jest Grand. Co do pozostałych warunki mieszkaniowe nie będą "rzeźnią" ale też nie podejmuje się na dziś określić ich szczegółowego standartu. Dawno tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 wyżej jest hotel druzba i teraz tam budują nowy wyciąg http://www.druzbahotel.sk/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 hotelik fajniutki taki dla księżniczki A Wy gdzie jedziecie na Sylwka?? Skoro odradzacie Chopok bo pogoda jest loteria to gdzie?? Plejsy już z Braciszkiem wczoraj obgadałam i generalnie jest ok Tylko nie odsyłajcie do Rożemberoku bo bylam tam i nie wrocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paddy Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Witam! Znacie moze jakies tanie(do 40zł/noc) apartamenty, pensjonaty na Chopoku w bezposrednim sąsiedztwie wyciągów narciarskich lub blisko przystanku na ski-bus. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi