JC Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 Ciekawy jestem Waszych odczuć co do informacji "Wojna o wyciągi" (str. główna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glorfindel Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 Wojna o wyciągi i wlasnie dlatego wiekszosc kasy wydajemy w Alpach... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 Wojna o wyciągi to jest jednak kraj wielkich mozliwości... Całe dzieciństwo przejeździłem tam na nartach, tlukąc się pociągami i autobusami - teraz jest mi żal, że marnuje się ładne miejsce (chyba jedyne w Polsce z takim nagromadzeniem tras). Szkoda że zainteresowani Szczyrkiem, to jakieś ograniczone (pod każdym względem, a przede wszystkim biznesowym) matoły. Ale jaki kraj, takie matoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 Wojna o wyciągi to bardz typowe w komunie niech sobie oczy wydrapia wszscy niby maj racje ale nie moga sie dogadac wygladajac przy tym jak przyslowiowe psy ogrodnika : sami nie zjedza i........... dlatego ja i coraz wiecej ludzi szuka sniegu za granica bo tam umieja sie podzielic nasza kasa oferujac nam to co chcemy czynne wyciagi i sztuczuy usmiech i nam nic wiecej nie trzeba pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 Wojna o wyciągi Szczyrk moglby byc SUPER!!!!! FIS, Bienkula, Golgota. Polaczyc COS z GATem, wiecej nasniezania, usprawnic przejazd przez Szczyrk. Austriakom oplaca sie przywozic snieg do Warszawki a naszym inwestorom nic sie nie oplaca, bo u nas kase robi sie na przekretach a nie na inwestycja ktore zawsze maja element ryzyka. Za pare lat okaze sie ze uorcyki w Szczyrku przerdzewialy i nikt juz nie bedzie pamietal ze to byla kiedys stolica narciarstwa w Polsce. Tak na marginesie to czasem warto zajrzec na strone glowna (fajna laska, tylko dla czego tak zachlannie pije wode). Pozdro, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus075 Napisano 11 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2003 Wojna o wyciągi ehhh wojna... w ubiegłym sezonie czekało się 30-50 minut na wyciąg krzesełkowy na Skrzycznem, dlaczego? Do Czyrna-Solisko nie działa. Działa Golgota, ale tam ludzi tyle, że się jeździć nie da. OK- pojechałem do Korbielowa- pomiajać to, że dwa pierwsze odcinki wyciągu jechało ię po igielicie to spoko, nawet nie było dużo ludzi, ale jak przyszło zejść (zjechać?!) z Hali Mizowiej to była rzeźnia...(tudzież, masakra:) W Polsce jeździłem chyba 3 razy, wolałem siedzieć w samochodzie godzine dłużej i jechać na 2-3 dni do Czech, albo na Słowacje... W tym roku, jeżeli będzie kasa jade znów do Davos, albo gdzie indziej- nie będe jeździł w Polsce, najbliżej mam właśnie do Szczyrku, ale nie bawi mnie jechać na nartach 5 minut i potem 30 stać w kolejce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesku Napisano 13 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2003 Wojna o wyciągi Bo tam mieszkaja barany .A mnie jest żal tego miejsca.Mało jest w Polsce tras połączonych ze sobą. I tu wydaje się słuszne Wasze stwierdzenie ze przydałoby się połączenie GAT z COS.To dopiero byłaby zabawa - o jeździe myślę. Szczyrk był dla mnie odskocznią w weekend`y.Teraz została tylko Jaworzyna - tylko dojazd gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi