aniuczek Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Temat już raz się pojawiał ale odzewu nie było. Może teraz ktoś coś podpowie. O Val di Sole wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 http://www.livigno.eu/html/inverno/skipassfree/index.jsp?lingua=ENG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Monte Bondone - www.ski.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniuczek Napisano 22 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Monte Bondone - www.ski.it Ten akurat wypróbowałem. W sumie jest to ta sama promocja co na całe Val di Sole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Kaunertal - www.gletscher.at pomiedzy 19 a 26 kwietnia. Warto jeszcze poszperac po stronach innych osrodkow. czesto tego typu oferty organizowae sa przez hotele i pensjonaty. mozna czasem cos naprawde fajnego nawet jesli cena nie jest az tak po bandzie jak w ramach free ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniuczek Napisano 24 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Kaunertal - www.gletscher.at pomiedzy 19 a 26 kwietnia. Warto jeszcze poszperac po stronach innych osrodkow. czesto tego typu oferty organizowae sa przez hotele i pensjonaty. mozna czasem cos naprawde fajnego nawet jesli cena nie jest az tak po bandzie jak w ramach free ski Dzięki kinsky! Oczywiście z twojej propozycji skorzystam. Choć wymaga ona więcej czasu przed komputerem:( Temat interesuje mnie o tyle , że z reguły wyjeżdżam na narty dużą ekipą i wtedy koszty bolą. A propozycje free ski pozwalają zaoszczędzić duuużo. Tyle, że trzeba się dostosować do terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi