Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

LUSTI - "ki czort" , płyta 40mm

nexcom

Rekomendowane odpowiedzi

hej , w dziale fun dołącznony jest filmik z ekipą CZ gdzie panowie wymiatają na sprzęcie firmy LUSTI szczerze to ja 1 raz usłyszałem o czymś takim , sprzet dostepny jest na carv.cz w niskiej cenie ale czy warto? a na stronie lusti.cz sa opisy modeli gdzie np jest model typowo funowy FCT czy ktos miał mozliwosc potestowania tego lub chociaz trzymał to w rece i moze cos o tym wynalazku powiedzieć ,

ew czy porównywał RCT a FCT w praktyce

poza tym dalej mecze temat płyty która była dostepna :

http://cgi.ebay.de/Carving-Platte-Guicar-Flex-Eagle-28mm_W0QQitemZ300134561994QQihZ020QQcategoryZ104629QQcmdZViewItem

czyli GUICAR FLEX EAGLE ale 40mm ktoś może wie gdzie to nabyć ?

Co do tej firmy to pierwsze słyszę ale to pewnie jakaś nie duża firma którą promują ci "fun carverzy" ;) Może mają coś w rodzaju sponsoringu ;)

Co do tej płyty to już chyba 3 wątek gdzie jest o niej mowa. :P Jeśli jesteś zainteresowany jej kupnem (tak jak ja) to zagadaj do misiauka. Z tego co wiem robił swego czasu większe zamówienia z ebay-a a konkretnie u ski-bilka. ;)

Co do tej płyty to już chyba 3 wątek gdzie jest o niej mowa. :P Jeśli jesteś zainteresowany jej kupnem (tak jak ja) to zagadaj do misiauka. Z tego co wiem robił swego czasu większe zamówienia z ebay-a a konkretnie u ski-bilka. ;)

wiem rozciagalem ten watek tez ale cisza >

pisalem nawet do tego bilka ale po ang. bo niemca ni w zab ale nie odpisal :/

tam mają centrum testowe sa numery telefonu, a co do tej super ceny to jest goła decha bez płyty i wiązań czyli już nie tak super atrakcyjna :)

zauważyłem centrum/tel - ale pytałem czy ktoś miał juz z tym do czynienia,

jest opcja z wiazaniem za 1200 koron wiec i tak cena nie jakas zabijajaca - tzn zalezy co to soba reprezentuje

Chłopaki,

dogadajcie się może zrobimy jakieś większe zamówienie u tego niemcora.

Z tego co widziałem to narazie nie ma żadnych sensownych płyt, ale w tym jego magazynie to nie wiadomo co jeszcze może leżeć.

Jakby co to gg wieczorkiem: 5739403

mimo staran i wielkiej pomocy Ambro kontakt(zarowno w jezyku ang jak i niem.) z gosciem bez odpowiedzi

• 2 years later...

witam sam jezdze na nartach lirmy Lusti oczywiscie komorkowych. jestem instruktorem i osobiscie jezdzi mi sie na nich lepiej niz nawet na rossignolach jesli ktos chcialby zamowic te narty to polecam.

a i sam je sprowadzam do polski wiec jak ktos ma pytania prosze pisac na maila damian09@o2.pl oczywiscie narty sprowadzam prosto od producenta i wszystkie typy

Edytowane przez Lustipl