nexcom Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 hej , w dziale fun dołącznony jest filmik z ekipą CZ gdzie panowie wymiatają na sprzęcie firmy LUSTI szczerze to ja 1 raz usłyszałem o czymś takim , sprzet dostepny jest na carv.cz w niskiej cenie ale czy warto? a na stronie lusti.cz sa opisy modeli gdzie np jest model typowo funowy FCT czy ktos miał mozliwosc potestowania tego lub chociaz trzymał to w rece i moze cos o tym wynalazku powiedzieć , ew czy porównywał RCT a FCT w praktyce poza tym dalej mecze temat płyty która była dostepna : http://cgi.ebay.de/Carving-Platte-Guicar-Flex-Eagle-28mm_W0QQitemZ300134561994QQihZ020QQcategoryZ104629QQcmdZViewItem czyli GUICAR FLEX EAGLE ale 40mm ktoś może wie gdzie to nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 nie mylić z RTC >chodzi mi o porównanie modeli tego samego producenta RCT>FCT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Co do tej firmy to pierwsze słyszę ale to pewnie jakaś nie duża firma którą promują ci "fun carverzy" Może mają coś w rodzaju sponsoringu Co do tej płyty to już chyba 3 wątek gdzie jest o niej mowa. Jeśli jesteś zainteresowany jej kupnem (tak jak ja) to zagadaj do misiauka. Z tego co wiem robił swego czasu większe zamówienia z ebay-a a konkretnie u ski-bilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 tam mają centrum testowe sa numery telefonu, a co do tej super ceny to jest goła decha bez płyty i wiązań czyli już nie tak super atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Co do tej płyty to już chyba 3 wątek gdzie jest o niej mowa. Jeśli jesteś zainteresowany jej kupnem (tak jak ja) to zagadaj do misiauka. Z tego co wiem robił swego czasu większe zamówienia z ebay-a a konkretnie u ski-bilka. wiem rozciagalem ten watek tez ale cisza > pisalem nawet do tego bilka ale po ang. bo niemca ni w zab ale nie odpisal tam mają centrum testowe sa numery telefonu, a co do tej super ceny to jest goła decha bez płyty i wiązań czyli już nie tak super atrakcyjna zauważyłem centrum/tel - ale pytałem czy ktoś miał juz z tym do czynienia, jest opcja z wiazaniem za 1200 koron wiec i tak cena nie jakas zabijajaca - tzn zalezy co to soba reprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 jeszcze 3500 za płyte czyli w komplecie jakieś 2200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ja coś jakoś tam po niemieckiemu daje rade napisz na pm albo na gg to stworzymy wspólnymi siłami wiadomość do tego ski-bilka. Na pewno jeszcze ktoś by się znalazł chętny na tą płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Chłopaki, dogadajcie się może zrobimy jakieś większe zamówienie u tego niemcora. Z tego co widziałem to narazie nie ma żadnych sensownych płyt, ale w tym jego magazynie to nie wiadomo co jeszcze może leżeć. Jakby co to gg wieczorkiem: 5739403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 25 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Chłopaki, dogadajcie się może zrobimy jakieś większe zamówienie u tego niemcora. Z tego co widziałem to narazie nie ma żadnych sensownych płyt, ale w tym jego magazynie to nie wiadomo co jeszcze może leżeć. Jakby co to gg wieczorkiem: 5739403 mimo staran i wielkiej pomocy Ambro kontakt(zarowno w jezyku ang jak i niem.) z gosciem bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Jeśli ktoś z Was znajdzie podobną płytę na allegro to proszę dajcie nam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lustipl Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 (edytowane) witam sam jezdze na nartach lirmy Lusti oczywiscie komorkowych. jestem instruktorem i osobiscie jezdzi mi sie na nich lepiej niz nawet na rossignolach jesli ktos chcialby zamowic te narty to polecam. a i sam je sprowadzam do polski wiec jak ktos ma pytania prosze pisac na maila damian09@o2.pl oczywiscie narty sprowadzam prosto od producenta i wszystkie typy Edytowane 27 Październik 2010 przez Lustipl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi