Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 To kalendarz na ten tydzień: 19.02. Whistler, DH L TRA 20.02. Whistler, DH L TRA 21.02. Whistler, SG M WC 21.02. Whistler, DH L TRA 22.02. Whistler, DH L WC 23.02. Whistler, GS M WC 24.02. Whistler, S-comb L WC 24.02. Whistler, SG L COM Dzisiaj trening kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Whistler, Whistler .... hmmm oj super trasy. Miałem okazje sprawdzić trasy olimpijskie! Trasy trasami, ale jakie tam są tereny freeridowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No to prawda, nie byłam tam ale oglądałam program na Travelu o tej miejscówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Dla wszystkich, którzy nie byli: [YOUTUBE]gHJiXgu6deQ[/YOUTUBE] A tutaj trasa zjazdu z kamery na kasku: [YOUTUBE]GNMyj2ftuZA[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No wygląda dość ciekawie ale nie wiem jak wy ale wole bardziej kręte zjazdy. Tutaj większość trasy zawodnicy cisną na jajo Tak czy owak będę oglądał. A kogo typujecie na zwycięzcę ? Bode jest w super formie ale jakośnie jestem taki pewien czy tutaj znowu wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Bończa filmik przed potopowy, koleś ma fajne kije odblaskowe i modne w ubiegłym stuleciu gardy zjazdowe a wg mnie bode powinien zwyciężyć bo dawno juz nic nie wygrał albo być przynajmniej w pierwszej piątce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Trening zjazd: 1. Vonn 2. Janyk 3. Marchand-Arvier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Bończa sa gdzies listy startowe treningów albo pełne wyniki ?? LARA jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 http://live.fisski.com/live5937.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Lary ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Dzisiaj trening dla Włoszki Fanchini. Faworytki daleko - trochę przesadziłem - Vonn jest 9 - ta, Janyk - 5-ta. Wyniki live: http://live.fisski.com/live5945.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 po przejżeniu wyników stawiam 1. Vonn 2. Janyk/Fischenbacher ( na treningach jezdziła równo ) 3. Marchand-Arvier/Goetschl Brakuje mi jakiejś szwajcarki bo wiem że napewno któraś z nich bedzie wysoko ostatnio ładnie jechały Gisin Aufdenblatten i Styger tutaj która była 2 na 2 treningu. 21.02. Whistler, SG M WC <-- to jutro a wie ktos o ktorej jest transmisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 OK, ale najpierw będziem stawiać na SG chłopaków - jutro wieczór 19.45 Eurosport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Tak wygląda klasyfikacja generalna SG a na jutro stawiam na Guaya bądz Cucha reszta jest nie wiadoma 100pkt przydało by sie Benkowi i nam żeby zwiększyć emocje na koniec tego "cyrku" ale watpie żeby Raich dał rade 1 Dider Cuche 244 2 Benjamin Raich 197 3 Mario Scheiber 176 4 Marco Buechel 174 5 Hannes Reichelt 145 6 Hermann Maier 139 7 Christoph Gruber 125 8 Erik Guay 114 9 John Kucera 111 10 Bode Miller 109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 No to ja obstawiam że dzisiaj pieknie pojedzie Maier Zawsze na niego stawiam A generalnie stawiam na Cuche Chłopak jest dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Stawiam dzisiaj na Cuche przed Kucerą i Miller'em. A tak se wymyśliłem;) Uzasadnienie: Cuche, bo szybki jest, Kucera, bo jedzie przed rodakami, Miller, bo go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 No niestety Cuche klasy nie pokazał dzisiaj a Bode to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Ani jednego a ni drugiego nie widziałem włączyłem na nr 28? jakoś tak Ambro mi przypomniał że coś takiego wogole jest wszystko przez tą godzine dziwaczną ogólnie to patrząc na trase to była baaardzo wymagająca, w jednym z miejsc zaraz po 1 pomiarze czasu fajnie ich wciskało w ziemie zaraz po tym miejscu wyleciał Ligety noo i respekt dla Ivicy z tak odległym numerkiem wskoczyć w 10 Kostelic jest w gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Ivica chyba złapał formę Walchi natomiast dał dupy po całości... Millerowi chyba się coś stało bo on tak latwo nie rezygnuje. Maier... coż... to chyba jeden z 3 jego upadków jakie w ogóle kojarzę w jego karierze bo on generalnie nie wylatuje z trasy a tu na bioderku się położył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Napisało na FIS-ie, że zjazd kobiet z powodu spodziewanych złych warunków pogodowych przesunięto na 19.15 naszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Millerowi chyba się coś stało bo on tak latwo nie rezygnuje.. piszą, że "slamming into a gate and injuring his left hand." Także do kompletu zobaczymy Miller'a na gigancie jadącego jak zwykle na tyłach i z lewą ręką na temblaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Napisało na FIS-ie, że zjazd kobiet z powodu spodziewanych złych warunków pogodowych przesunięto na 19.15 naszego czasu. Ja jestem ciekawy jak oni przeprowadzą olimpiadę? W Whistler pogoda jest zawsze taka sama... sypie! Dwa lata temu, jak tam byłem, w ciągu jednego sezonu spadło ponad 10 m śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Na dzisiejszy zjazd to przesunięcie o pół godziny wprzód nie wróży dobrze. Możemy dzisiaj obejść się smakiem. Co do Olimpiady 2010 - po prostu będziemy czekać i czekać, aż warunki będą dobre - gorzej będą mieli zawodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 No to nie mogę sie doczekać giganta ... a teraz ide przed TV i obstawiam Vonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 jadą baby ,jadą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi