pablo_duch Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 wszystkie wasze cenne informacje zapamietam bo widze ze sie znacie na temacie zimowym...ja pierwszy raz interesuje sie zima w tym stopniu zeby na nartkach smigac,a puki niemam dzieci moge z zona kosztowac zycia Swietnie ze informujecie mnie co jak i z czym sie je....Cenie was za te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Postanowiłem---zaczynam zbierac na wyjazd w Alpy, a jesli nie uzbieram to jade w kierunku Bialki Mam nadzieje ze bede miec z wami forumowiczami kontakt i kto wie moze ktoregos trafie czy to w Alpach czy w Bialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi