JC Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Narty na jednym karnecie w Polsce i na Słowacji? To już nie plany, lecz fakt. Stok Skalanka w Zwardoniu i ośrodek narciarski Ski Areal Skalite Serafinov to bodajże jedyne miejsce na polsko-słowackiej granicy, gdzie po obu stronach obowiązuje jeden karnet narciarski. Jak donosi Gazeta Wyborcza, włodarze ośrodków postanowili połączyć siły i wprowadzić wspólny skipass. Wiadomość ta ucieszy zapewne fanów tras na zwardońskiej Skalance. Więcej: http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&co=newsy&id_newsa=5234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Zaraz tamtędy będę przejeżdżać i sprawdzę czy jest na coś karnet potrzebny, to znaczy czy jest po czym jeździć w Zwardoniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Tylko żeby jeszcze na sklanace mieli rope do ratraka to by wszystko było ok pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Zaraz tamtędy będę przejeżdżać i sprawdzę czy jest na coś karnet potrzebny, to znaczy czy jest po czym jeździć w Zwardoniu;) To oni tam mają ratraka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Kiedyś jeździłem w Skalite Serafinovie i powiem am że było tam całkiem zabawie i mozna było troszke pozjezdzac:) ludzi było malutko, 3 wyciągi tależykowe no i cena karnetu na cały dzień, na polskie to wynosiło coś 30zł Trasy o ile pamiętam były przygotowane ale ratraka nie pamiętam;) może walcem z pobliskiej budowy ubijali śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ja jeździłam na Skalance i muszę przyznać że podobało mi się tam, tylko jak raz wysiadł prąd po polskiej stronie to mimo, że na wyciągnięcie ręki miałyśmy z kumpelą wyciągi słowackie (które działały), to nie mogłyśmy niestety wtedy skorzystać - zasuwałyśmy na nartach na Rachowiec z godzinę ( na szczęście tam już był prąd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 annuntio vobis gaudium magnum..... zwiastuję Wam radość wielką........ będziecie ją mieli jak SB wklei zdjęcia i filmy z naszego rekonesansu po Zwardoniu ja rechotam jeszcze do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 heh brzmi dość ironicznie. Czyżby kaszana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Figuś darujcie te extreme to nie na moje cisnienie:D i serce:D wszyscy wiedzą że to 1938 rok i czasy świetności zwardonia pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 RACECAVER BINGO!!! wszyscy wiedzą że to 1938 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No więc to co obiecałem rano - ostrzegam materiał jest drastyczny. Tych którzy jednak się zdecydują do oglądnięcia zdjęć zachęcam do czytanie komentarzy fotografii: A więcej tutaj:http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=337&c= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 I jeszcze materiał Video: [YOUTUBE]0alv5Fji5qg[/YOUTUBE] [YOUTUBE]8x7z4BhXUQs[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Po prostu "psy dupami szczekają". Tak mi się skojarzyło przy oglądaniu 2 filmiku. Brawo za reportaż - masz talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Hahaha miejscówka odjazdowa ! Ale nie ma co się czepiać trzeba tylko trochę odmalować i na oliwić i będzie gicior A tak serio to masakra :eek: ale przynajmniej zabezpieczenia leprze nić np. w Soelden. Tutaj każdy "rów" jest oznakowany P.S. Co do tych psów co dupskami szczekają to nawet je słychać w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Straszna ta sciana miedzy startem gondoli a grzaną kanapą ja słyszałem że od jutra tam Miller zjazdy przez 3 dni bedzie trenował :D ogólnie ilość tras w tym ośrodku jest wystarczająca polecam karnet Polska super Ski oferuje całoroczną jazde na jednym z 10 Gletscherów ( w tym też Zwadroen ) to powinna być nasza chluba jedyna homologowana trasa do DH i ta liczna szczekająca widownia, klopy model "na leżaka" jedne z nowoczesniejszych czytników kart które możesz zostawić w aucie na parkingu a bramka i tak Ci sie otworzy cud i dziw że PŚ jest z Zagrzebiu a tam nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Może jak na Harendzie nikt nie chce zrobić zawodów PS to może w Zwardoniu ? Kible dla kibiców już są, wyciąg działa trzeba zacząć przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A filmy to robiłem z 10 razy bo co zaczołem kręcić to Figo tak polewał i tak kloł przy tym że by się to nie nadawało to naszej telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Sławek a hoteli tam nie ma ? czego fotek nie zrobiłeś byśmy do FISu z prośbą o PŚ wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 baza noclegowa to najmocniejsza strona Zwardonia może Hiltonów to tam nie ma ale kwater jest dość dużo także mikroklimat jaki ma Zwardoń nie jest bez znaczenia w Milówce prawie wiosna a Zwardoniu ładna zimowa aura no i jeszcze transportowe sprawy, dobra droga się robi i to naprawdę dość ostro a nawet ładny kawałek to już jest kolej też w samym centrum jest hmmm,może ktoś z Was "łyknie" ten Mały Rachowiec? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 hmmm,może ktoś z Was "łyknie" ten Mały Rachowiec? co? a ile daja za to że ktoś to od nich weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 tam na jednej fotce masz adres:www.Mały.......... .pl na pewno się dogadacie:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Tak na prawdę zawody PS to impreza niskiej rangi, zróbmy tam kolejne spotkanie skionline.pl P.S. Największym atutem tej dziury jest chyba darmowy parking ten "przed wiaduktem kolejowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 hahaha:D no to teraz się ubawiłem:D Zdjęcia, komentartze do tych zdjęć, na 1 filmiku to nawet słychać smiech, domyślam się że to Figo no i te psy szczekające dupami na drugim filmiku:) reportaz oceniam na 6!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 hahaha no to teraz się ubawiłem:D Zdjęcia, komentartze do tych zdjęć, na 1 filmiku to nawet słychać smiech, domyślam się że to Figo no i te psy szczekające dupami na drugim filmiku:) reportaz oceniam na 6!! A pies jak zobaczył gdzie autem przyjechaliśmy to mało o budę się nie zabił, świnia o chlewik:D, biedne zwierzaki samochód pierwszy raz widziały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Sławek to w tam czołgiem wjechali? fak faktem zwardoń jest ładny ale troche zaniedbany myśle że to sie poprawi bo tam jest prawie zawsze snieg ps Sławek a to ten wyciąg przy schronisku pttk jak sie nie myle Pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi