SpeedySpeedy Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Dostałem właśnie nową płytkę z Seven Sunny Days. Za mną drugie piwko o drugie odtwarzanie jest bardzo OKKKKKKKKK Może Bobic założy ankietę (jak to się robi?). Moje typy: 1. Lost and found 2. Ski movies 3. Seven Sunny days Speedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 a masz moze the thin line life on the edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Speedy, mam kilka filmów na DVD o tematyce narciarskiej. Jak reflektujesz, to jakoś Ci dostarczę. P.S. Z ankietą jest problem, bo trzeba znać tytuły. Proponuję w tym temacie wpisywać swoje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Speedy, mam kilka filmów na DVD o tematyce narciarskiej. Jak reflektujesz, to jakoś Ci dostarczę. Z dużą przyjemnością. Wróciłem w sobotę z Włoch i nawet nie rozpakowuję wozu bo na weekend jadę do Zieleńca to nie to samo ale lepiej niż nic. Siedzę więc pijąc piwko z kompem na kolanach a na ścianie leci Lost and Found i tak sobie myślę czy aby nie przelecieć się do USA. Na filmiki reflektuję sam mam kilka więc możemy się wymienić... do czwartku jestem w F.. Warsaw. Więc może się spotkamy. Kawa jak zawsze dobra S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 U Was kawa to niebo w gębie. Jak się obrobię z moimi sprawami, to zdzwonimy się w środę, dam znać na czym stoję i czy zdążyłem Ci nagrać płytki. Dzięki za zaproszenie. P.S. Co się tyczy Snowmanii to niestety jak wiesz, jestem trochę uziemiony, ale może na zakończenie się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 U Was kawa to miód w gębie. Jak się obrobię z moimi sprawami, to zdzwonimy się w środę, dam znać na czym stoję i czy zdążyłem Ci nagrać płytki. Dzięki za zaproszenie. P.S. Co się tyczy Snowmanii to niestety jak wiesz, jestem trochę uziemiony, ale może na zakończenie się wyrobię Jestem w czwartek w biurze. Czyste płytki mam oczywiście a jeżeli chodzi o Snowmanie to jak tylko znajdziesz czas to możesz jechać z nami. Wyjazd z piątek wracamy w niedzielę. S Ps. Moje typy filmów podałem ale oczywiście numer jeeden jest ten jeszcze nie nagrany ze mną w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Mnie ostatnio kumpel zaprosił do oglądania "Snowboardera"......wiecie co, to jest najgorszy film jaki w życiu widziałam wszystko, co można w filmie spieprzyć to spieprzyli a na pierwsze miejsce wybija się kompletnie niespójna i do bólu przewidywalna akcja i ta sama ścieżka dźwiękowa przez 2 godziny - jedyne, co było warte obejrzenia, to sceny jazdy w pełnym słońcu na trasach otaczających Gstaad :] w skrócie, zmarnowane 2 godziny w życiorysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ja czasem oglądam różne fajne filmy promocyjne takich firm jak Rossignol czy Peak Performace. Kiedyś przy zakupie jakiś ciuchów dostałem właśnie super film o Peak Ski Team-ie. Bardzo ciekawy, super muza no i jeszcze dostałem parę płyt dla kolegów za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ambro, a czy te filmiki są gdzieś dostępne na necie i czy ewentualnie mogłabym prosić o linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No wlasnie co do tych promocyjnych filmów to bardzo ciekawy zrobił 3 lata temu:rolleyes: ? Salomon - nie tylko o nartach ale o zimowych sportach ekstremanlnych pomineli tylko snowboard !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Ambro, a czy te filmiki są gdzieś dostępne na necie i czy ewentualnie mogłabym prosić o linki ? Z tego co szukałem to w necie są raczej jakieś urywki, zwiastuny a jak już to krótkie filmiki. Sprubuje jakoś przerzucić do komputeraz to co mam i umieszcze to na YouTube Jak się nie uda to mogę pożyczyć. Listem wyśle i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Będę niezmiernie wdzięczna ^^ jak coś to podeślij mi linki na gadu, dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 No to dwie kultowe wytwórnie Rzeczywiście na you tube są tylko urywki ale podsyłam linki do stron producentów filmów. 1. www.tetongravity.com 2. www.skimovie.com Znajdziecie tam trailery a za całe znakomite trzeba niestety zapłacić. Warto bo James Bond się chowa Speedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A z polskich to: www.meptv.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Rzeczywiście na you tube są tylko urywki ale podsyłam linki do stron producentów filmów. 1. www.tetongravity.com 2. www.skimovie.com[/ur Speedy Te linki są git - dzięki. W Polszcze gdzieś można to kupić, czy tylko bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Linki są świetne, dziękuję chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Te linki są git - dzięki. W Polszcze gdzieś można to kupić, czy tylko bezpośrednio? Ja kupiłem w jednym z internetowych sklepów w Niemczech. Wystarczy trochę poszperać Czeka się długo ok 2 tyg bo wysyłają pocztą anie kurierem ale taniej niż na Amazon lub w e-bay. Jak nie znajdziesz to puść to podam kilka Speedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Speedy dzownilem dzis do Ciebie, lecz sie nie dodzownilem. Nagralem Ci ze 3 filmy. Jutro mam czas, tylko podaj o ktorej ty masz chwile na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Speedy dzownilem dzis do Ciebie, lecz sie nie dodzownilem. Nagralem Ci ze 3 filmy. Jutro mam czas, tylko podaj o ktorej ty masz chwile na kawe Dzięki za filmy. Siedzę i ogladam przed jutrzejszym wypadem na narty. S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Spoko, ja dziękuję za kawę i gifta Ogladałem dziś filmy z meptv.net - też są dobre - fajna muza jest w nich. A najwazniejsze, że są POLSKIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Z tego co szukałem to w necie są raczej jakieś urywki, zwiastuny a jak już to krótkie filmiki. Sprubuje jakoś przerzucić do komputeraz to co mam i umieszcze to na YouTube Jak się nie uda to mogę pożyczyć. Listem wyśle i git Niestety nie da się tego tak przerobić żeby umieścić na YouTub-ie ale jeśli jest ktoś bardzo zainteresowany mogę wysłać pocztą - pożyczyć albo przegrać (jeśli się uda). Ostrzegam ze nie jest to jakiś b.długi film. Po prostu skręcone dużo heli, prezentacja ekipy Peak Ski Team i relacje z jakistam innych wypadów + fajna muza Jak coś piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Widział ktoś z szanownych forumowiczów pełną wersje tego filmiku ? Zapowiada sie rewelacyjnie i trafia w taka tematyke która przynajmniej mnie najbardziej interesuje Jak coś to piszcie na PM chetnie zakupie tylko gdzie [YOUTUBE]sDVOzSv-dAc[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Widział ktoś z szanownych forumowiczów pełną wersje tego filmiku ? Zapowiada sie rewelacyjnie i trafia w taka tematyke która przynajmniej mnie najbardziej interesuje Jak coś to piszcie na PM chetnie zakupie tylko gdzie sDVOzSv-dAc wyglada zajefajnie; Homek jezeli to faktycznie ma miec cdn a bedziesz szukal ewentualnch wspolinwestorow to sie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Soku współinwestorów nie szukam, jak znajde full opcje to możesz liczyć na kopie roboczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Soku współinwestorów nie szukam, jak znajde full opcje to możesz liczyć na kopie roboczą to nie jest DVD tylko seria programow, tu jest pelny opis: http://smallscreen.monstersandcritics.com/news/article_1378626.php/RUSH_HD_debuts_The_Thin_Line_Life_of_the_Edge_December_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi