MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 http://sport.onet.pl/0,1248741,77589,21,7,0,1,fotoreportaz.html znalazłem takie coś może zorganizujemy zawody:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Hmm, do końca to niewiadomo jakie pod tymi sutannami mają dopalacze ???:eek: Niby duży opór powietrza ale zasuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 znam kilku maniaków narciarstwa w sutannach jeden ma lepsze pomysły niż ja w zeszłym roku zgarnął ekipę i na jeden dzień z B-B do Kaprun pojechali proponował mi tą extremę ale nie łyknąłem nocny przejazd do Kaprun,potem nartowanie i nocny powrót...masakra proboszcz mojej parafii jak był po kolędzie to chciałem mu opowiedzieć jak byłem w Medżugorje tylko machnął zniechęcony ręką i powiedział pokaż pan lepiej narty na jakich pan jeździ:D to jest Jego podstawowy temat rozmów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Rok temu w Małym Cichym widziałem pingwinki w sutannach smigające ale księży to jeszcze nie spodkałem A co do proboszcza to fajnie Ci jak do mnie przychodzi to ja sie ewakuuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo, czy ten Ksiądz ma na imię Jurek przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Figo, czy ten Ksiądz ma na imię Jurek przypadkiem ? Ju...ek nie ten "mój" ma Józek. ten co do Kaprun na jeden dzień pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Już namierzyłem mojego znajomego księdza Ale nie powiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 zwróć uwagę na sznur wystający spod kurtki to chyba jakiś salwatorianin,może to Ci pomoże w rozpoznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Salwa... cooo :eek::eek: : figo tyś był w zakonie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Salwa... cooo :eek::eek: : figo tyś był w zakonie ????? Homar byłeś w Paryżu? pilna szybka odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 nie byłem a co to ma do rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 nie byłem a co to ma do rzeczy ? ale co to jest wieża Eifla to wiesz prawda nie trzeba być żeby wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 hahaha no niezle to wytłumaczyłeś :D hahahha w każdym bądz razie wiedze nie czysto teologiczną jakąś posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Już namierzyłem mojego znajomego księdza Ale nie powiem gdzie Chłopaki! Nawet nie wiecie, że księża w naszych zawodach startowali!!! I to jeszcze Wam wlali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 No właśnie, numer 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Oni w weekendy "pracują" a wszystkie dni powszednie mają czas na trening;) może dlatego nam wlali dostęp do sprzętu mają też niezły mój proboszcz ma z osiem par desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 mój proboszcz ma z osiem par desek Sie gra, sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Z tacy ?? No co ty? Przecież by się nie zmieściły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Zmieniłem mój post w tym samym czasie, gdy Ty pisałeś. Doszedłem do wniosku, że ktoś może nie zrozumieć naszych zartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Z jakiej tacy u mnie po sąsiedzku we wsi o bok była parę lat temu taka akcja że okoliczni plebani grali w pokerka na kasiurę a jak kasiura się skończyła jednemu to postawił swoją atrakcyjną gosposię i przegrał: a porem była bijatyka, policja i izba wytrzeźwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A ja to napisałem zanim widziałem na co Bobic zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 nr.startowy 56, miejsce 10, parafia św.Trójcy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Księza z tego co wiem maja troche taniej w zakupie, no bo jak laptopy auta etc maja taniej to chyba i deski buty tyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Ciekawe na jakich dechach śmiga ojciec dyrektor ? Co do tego że bandą ochroniarzy to nie mam cienia wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ojciec dyrektor nie jezdzi na nartach tylko na desce bo ostatnio słyszałem że chce trafic do młodszej rzeszy słuchaczy to hiphopowo snowbordowo sie za to zabrał a no i w tych ciuchach co jak worki wyglądają nie widać jego muskulaury wsumie to wogole go nie iwdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi