eqiupe Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jestem na głodzie są jakieś zawody w ten weekend? Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 naprawdę jesteś na głodzie:) nawet pytania nie potrafisz sprecyzować chcesz oglądać czy startować jeśli oglądać to w TV czy w realu,napisz a być może Ci ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 No pewnie że są w Whistler: super gigant mężczyźni i zjazd kobiety transmisja na pewno w ORF1 program znajdziesz na ich stronie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Wystartować też możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Eliminacja Mistrzostw Polski Amatorów na Stożku w piątek chyba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Najlepiej jak zajrzysz do kalendarza imprez. Takowy istnieje u dołu strony głównej tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 No chcę startować bo na strasznym głodzie jestem. Miałem jechać na Mistrzostwa firm budowlanych ale zamkneli listę startową Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Homar daj mu w żyłę Ty ciągle na jakichś zawodach bywasz to jesteś w temacie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 jutro w przemyślu sa jak byś sie zapakował to może zdążysz ja sie wybieram, a nastepnie w sobote na magurze małastowskiej jest co roczny (no prawie co roczny bo rok temu zime odwołano) puchar magury naprawde mocna ekipa sie zbiera - zawody otwarte wystartować mogą zawodnicy z licencjami Fisu jak i amatorzy, wiec wygrac bedzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A coś w beskidach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A coś w beskidach?? A może byś pofatygował się i sprawdził; Puchar Magury jest w Gorlicach, a Gorlice to Beskidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Albo popróbował coś w guglach poszukać. Jak ktoś robi zawody to raczej chce to ogłosić więc coś w internecie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A coś w beskidach?? hahaha toś mnie ubawił a co to tatry są To żeby Ci dać wiecej info skoro taki jesteś zgłodniały i nie możesz nic znaleść to z andrychowa jedziesz -> Wadowice -> Rabka -> Limanowa -> NS -> Gorlice wsumie 172 km a z Gorlic jeszcze kawałek ok 10 - 15 km na Magure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A coś w beskidach?? Uwaga ; terminy zawodów: Eliminacje Amatorskich Mistrzostw Polski 22.02 -piątek (zgłoszenia mailem do 21,02 do godz 17,00 stozek@wisla.pl lub w dniu zawodów do godz 10,00 ale ci zawodnicy zostaną dopisani na koniec grupy, start godz 10,30 ,wpisowe 30 zł) , Puchar Lwa -slalom 2,03, Puchar Stożka 8-9,03. za stroną osrodka narciarskiego stożek wisła, ale to trzeba długo szukać łatwiej się na innych zdać i jeszcze marudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taj5 Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Info o zawodach w ten weekend znajdziesz w wątku Zawody dla amatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Equipe i co gdzie w koncu jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 Panowie były zawody naszego FORUM i kto był na palcach dwóch rąk policzyć trzeba było przyjechać na harende było super i potwierdzi to kilka forumowiczów ps. a wy szukacie czegoś......(może bojicie sie konfrontacji na żywo) innego nie wiem może mi sie to wydaje to jest tylko zabawa i impra!!!!!! pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 jadę w niedzielę na mistrzostrzostwa polski firm budowlanych fokro organizuje ale jak wiecie coś o zawodach w sobotę w pobliżu Andrychowa to jade Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2008 hahaha to ja myślałem że jak żes na takim głodzie to wystartujesz w pt a skonczysz w niedziele a tutaj jedne zawody - kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 21 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Jak mi powiesz gdzie są w sobotę to też wystartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 puchar magury jest w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 RACECARVERR to ze liczebnosc byla mala to sprawa oczywista ale nie kazdy ma taka prace ze moze sobie na zawolanie wolne robic tym bardziej jak sie jest kierowca w malej firmie. W białce juz bede 7.03.-9.03.bo zaklepalem juz i noclegi i urlop wiec do zobaczenie w Bialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Wojtus za ta sobote wolnego zapierdzilałem w poniedziałek i wtorek do 1godz prawie w nocy ale warto było:D postram sie tam byc też ale wiecie jak to jest różnie ,jak sie coś planuje to zwsze cie cos podupi ale zobaczymy:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 to fajnie jak mozesz to nadrobic w jakis inny dzien ja pracuje od wtorku do soboty i towar musze dostarczyc na czas nie mam niestety mozliwosci nadrobienia tego innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi