leszekjag Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Witam po krótkiej przerwie. Po teścikach u Romana Rajby w kooońcu jest decyzja - RX8. Tylo,że już trzecie narty mi sprzed nosa sprzątnęli - 2 sek.przed końcem aukcji na Ski-bilku. Następna w kończy się przed południem, może mi się uda. Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób licytowania na ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Jest taki magiczny program, który podbija aukcje, ale zapomniałem jak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 bobic jest....nazwy nie podamy bo to płatne:P ale juz ebay i allegro pod nimi nie chodzą bo maja zabezpieczenie ze nie da sie programem operować pod allegro działa teraz snajper z tego co wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 bobic jest....nazwy nie podamy bo to płatne:P ale juz ebay i allegro pod nimi nie chodzą bo maja zabezpieczenie ze nie da sie programem operować pod allegro działa teraz snajper z tego co wiem:) Eee no jak to - ja używam cały czas jednego programiku i działa. To naprawdę nie program ale proste query. Liczy się raczej pomysł, że ktoś na to wpadł Ponieważ został poruszony problem czy można podać nazwę - proszę o PM. No chyba, że JC pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Zmiana planów - na zawsze No i niestety nie kupię RX 8 - co najwyżej może jakieś Vision , jeśli w ogóle kiedyś założę narty:( . Wczoraj na Cienkowie w Wiśle nie wypieła mi się narta z wypożyczalni. Efekt : zerwane więzadła poboczne przyśrodkowe i krzyżowe. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jeśli siłą wypięcia była za wysoko lub nieprawidłowo ustawiona możesz domagać się jakiegoś zadość uczynienia np. odszkodowania. W wypożyczalniach muszą ustawić Ci wiązania zgodnie z tabela najwyżej trochę podnieść na twoje życzenie a jeśli masz ochotę podkręcić jeszcze bardziej to najwyżej mogą dać Ci śrubokręt i zaznaczyć że robisz to na własną odpowiedzialność Współczuje kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Szczerze, jak nie podpisywałeś nic o regulacji wiązań w narcie, to raczej nie masz szans ich podać. Rzadko która wypożyczalnia ma odpowiednie druki. Jedyną osobą, która miała coś takiego, to był Wojtek z Impro, dystrybutora Sportena. Widziałem te druki na Polskich Dniach na Tuxie. Wtedy mialbys szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 tak jak bobic mowi, teraz to mozesz ich niestety cmoknąc, prawo działa wtedy gdy jest jakieś zobowiązanie, postępowanie i tak zostanie umorzone, bo nie udowodnią im winy, no obym sie mylił, zawsze możesz probować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A z której wypożyczalni narty? Moógłbym coś podziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 A z której wypożyczalni narty? Moógłbym coś podziałać... ...rzekł Ramone wsiadając do czarnego BMW serii 5, w czarnej kurtce z dziwnie dyndającym złotym łańcuchem na szyi, dodatkowo gładząc błyszczącą lufę obrzyna A serio to miłe, że ktoś chce się za tym problemem rozejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Wiązania przestawione na moją prośbę z 6 na 5,5 przy mojej wadze 70 kg. Wypozyczalnia przy głównym parkingu po prawej stronie, nie wiem jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 To dziwne bo ustawienie jest ok. Może nie było w pełni sprawne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Hmmm może wiązanie trochę nie bardzo było serwisowane ? Ja mam co roku serwisowane na 6,5 z tyłu, 6 przód i wszystko działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Tak też myślę ,ale nie udowodnię tego w żaden sposób. Teraz nie chcę o tym w ogóle myśleć ,bo mnie szlag od razu trafia że nie miałem swoich nart.Chcę teraz jak najszybciej wrócić do zdrowia, do pracy ...Jutro jadę do kliniki sportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 do żor jedziesz? to cena będzie wysoka, bo z kasy to tam jest długa kolejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 ...rzekł Ramone wsiadając do czarnego BMW serii 5, w czarnej kurtce z dziwnie dyndającym złotym łańcuchem na szyi, dodatkowo gładząc błyszczącą lufę obrzyna A serio to miłe, że ktoś chce się za tym problemem rozejrzeć. Heheheheh, najbliżej trafiłeś z tą czarną kurtką ; DDD Nie no, znam niektóre układy i pare osób z tamtego rejonu,więc może udałoby się coś zadziałać. Wina jest ewidentnie po stronie wypożyczalni. Przy głównym parkingu na Cienkowie? Z takim dupnym banerem reklamowym Reuscha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jutro tylko wstępne badania. A Ty Marcinie gdzie jedziesz na zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Ja bym dał każde pieniądze żeby znowu śmigać na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Jutro tylko wstępne badania. A Ty Marcinie gdzie jedziesz na zabieg? w żorach mozna od ręki artroskopie zrobić tylko trzeba 6 tys wyłożyć tak więc ja bedę miał w rybniku zrobione na razie mam termin na 14.04 ale moze uda się przyśpieszyć , w żorach jest fajny lekarz dr.Marek, ale wizyta 200 a w rybniku też przyjmuje tylko taniej, on chyba obecnie jest najlepszy w naszej okolicy jeśli chodzi o kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Ramone, no chyba tak. Z głównej drogi skręcasz w prawo - w lewo skręcasz na parking a po prawej wypożyczalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi