1973marcin Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 narta jak w tytule jak długość przy 177 wzrostu i czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2008 nikt nie zna tej narty? sam bym sobie ją sprawdził ale obecnienie jestem w stanie, tak więc chyba zostawie za nią w rozliczeniu moje elany a reszte dopłace w następnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 nikt nie zna tej narty? sam bym sobie ją sprawdził ale obecnienie jestem w stanie, tak więc chyba zostawie za nią w rozliczeniu moje elany a reszte dopłace w następnym sezonie XRC 1400 Chip 177 (15.6m—116/69/102) Head's top non-race-construction XRC. Great groomer cruiser for strong skiers. While lacking the ultimate unshakability of the RD 1200, it still provides all the stability and carving prowess virtually anyone could need outside GS gates. Smooth, powerful, quick (for a cross ski) and reasonably forgiving. It is even possible to relax on this one, unlike the 1200. clean carve: 5 soft edge: 4 straight run: 4 stability: 4 rebound: 4 quickness: 4 lightness: 3 forgiveness: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 a w zrozumiałym języku, i moze coś od siebie a nie tylko ze strony testowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 a w zrozumiałym języku, i moze coś od siebie a nie tylko ze strony testowej To wynik testu NIE SPONSOROWANEGO czyli nie publikowanego w żadnej tzw. " obiektywnej i oczywiście , niewątpliwie niezależnej prasie branżowej " ... Nie mam tych nart ale troszkę na nich pojeżdziłem . Jak DLA MNIE decha sprawia trochę martwe wrażenie ( to odczucie miałem też na innej narcie z chipem ) , trzymają na lodzie i betonie - fakt , jak ktoś lubi hulać na krawędzi po ubitych trasach z gigantową manierą to są więcej niż OK ale ...ja preferuję żywsze narty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 to ma być druga albo trzecia para zamiast gigantowego elana, który jedzie tylko po twardym ale za to jak czołg nic mu nie przeszkada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi