tomski Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Witam . Mam do was pytanie. Gdzie mozna zakupic sruby za pomoca ktorych sa zamocowane klamry do buta narciarskiego. Szukalem juz na allegro i w sklepach sportowch lecz nie mieli ich. Dzieki wielkie za odpowiedz. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 najpierw napisz jakiej firmy masz buty i jaki model wtedy moze ktorys z forumowiczow bedzie mial ozliwosc ci pomoc I UZUPELNIJ SWOJ PROFIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomski Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 buty head edge 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 no to castorama albo lerua merlę przeca to sruba jak każda inna, a jak nie chcesz tam to napisz do importera head-a w polsce i niech Ci powie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 w pobliskiej wiosce jest fabryka srub a w mojej wiosce jej sklep i tam moj kolega zakupił komplet srubek do langów poszukaj może u ciebie też cos takiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomski Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Wiem ze glupia srubka nie stanowi problemu ale problem juz stanowi nakretka ktora ma wbudowana podkladke z wystajacymi blaszkami zatapiajacymi sie przy skrecaniu w plastik . Niby taki banal a jednak jest to dla mnie wielki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 kurde tomskii przeciez w dobrych sklepach od groma jest takiś srubek chodzi ci chyba o taką ktora się nie popuszcza:) tzn luzow nie lapie idz tak jak homar mowi do szopy kaj majom śrubek od pieruna i napewno cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Podkładkę też znajdziesz a jak nie to to wytnij z jakiejś grubej i twardej gumy np. uszczelki, odpowiedni kształt i gites. Powinno zadziałać jak podkładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Ambro ale te nakładki o ktorych on mowi musza byc z metalu bo to jest taka nakładka z małą platformą? ale pociesze Cie Tomski one akurat napewno sa w sklepie śrubkowym bo do fischerów takie cos potrzebowałem i nabyłem drogą kupna ! w zwyczajnym Metiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 aaa sorry już kumam. To potwierdzam informację, coś takiego to raczej tylko w metalowych no albo tak jak pisze bugajson od samego Heada ale wtedy licz się z dłuuuugim oczekiwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Tomski napisz do mnie jutro bo mam jeszcze jednego - rozpiżonego buta fischera mx chyba? to jak nie znajdziesz u siebie a siądą te podkładki z fischera to Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Ambro do Head-a do Head-a... moj tatko napisał do rosoła o klamre to mu za klamorke 140zł powiedzieli , a wystarczyło na allebazarze poszukać i 30zl jak chcesz Orgynał z czasem oczekiwania ok miesiąca to pisz do head-a oczywiscie tez cie fajnie skubną , no chyba ze za free dadzą ale sam widzisz zwykły praktiker castorama najbardziej sie sprawdza, jak dasz za to w takim "metiku" 5zł to będzie dużo:), a śrubki s takimi rowkami co się wgryzają w tworzywo na pewno tam są, wystarczy poszukać, albo odwiedzić naprawde specjalistyczny sklep z takimi zabawkami - znalezienie takiego nie jest trudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomski Napisano 15 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Chyba sie udam do zelaznego i moze cos wybiore. Juz nawet na necie znalazlem jak sie nazywa taka nakretka ktora by sie nadawala, jest to nakretka pazurkowa; ) http://www.omega.rybnik.pl/asortyment/nakret_pazur.htm Dzieki za rade. Pozdrawiam i zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 uu to ja mam inne takie cos tylko na kwadracie i nie ma zębów tylko dwa bolce na dole i górze wiec moje nie siądą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 z ciekawości byłem pod wieczór w praktikerze i castoriamie i coś podobnego było za 2zł od sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi