JC Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Informacja dla użytkowników Firefoxa. Dostępna jest już wersja 3.0 Beta. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 dzieki wielkie własnie zasysam używałem już MIE, Opere i teraz mam Firefoxa jak dla mnie zdecydowanie najlepszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Tez sobie sciagne nowa wersje. Od jakiegos czasu uzywam i zdecydowanie polecam. Co ciekawe, przxesiadajac sie IE7 nie ma zadnych problemow prawie z adaptacja do nowej przegladarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Zassałem i podoba mnie się bardziej niż poprzednia wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 ciekawe, przxesiadajac sie IE7 nie ma zadnych problemow prawie z adaptacja do nowej przegladarki. Ja z racji na pracę jaka wykonuję mam zainstalowane IE 6, IE 7, Ff3, Ff2 i Operę, ale na co dzień używam Ff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Super własnie zainstalowałem a czy ktoś już obczaił jakieś zmiany/nowości poza designem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 Super własnie zainstalowałem a czy ktoś już obczaił jakieś zmiany/nowości poza designem ?? Wygląd najmniej się zmienił. Większość zmian jest w środku, są opisane na stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 teraz już ogarnąłem ale i tak narazie sie gubie super jest to że można dodawać lub usuwać elementy przeciągając je na lub / z paska narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi