mysiauek Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Przetestowane kurtki typu softshell TNF z allegro. Bez zastrzeżeń. Temp pomiędzy -5 a około +10. Przy sporym ruchu i jeździe non stop góra-dół, niestety kurteczka od środka bardzo delikatnie się spociła - ale bez tragedii. Jeden minus - czarna kurtka bardzo szybko się nagrzewa na słońcu lub słoncu za mgła na 3000m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-tester Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 ss z allegro Dałem się naciąć na ten soft z TNF.Materiał niczym nie przypomina ss z gore.Przemaka i jest przewiewny.A jak poznać że podróba?Brak numeru seryjnego na metce,pod palcami nie wyczuwa się żadnej membrany.I cena.Teraz na allegro w opcji kup teraz 240 zeta, appex w sklepie około 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Dałem się naciąć na ten soft z TNF.Materiał niczym nie przypomina ss z gore.Przemaka i jest przewiewny.A jak poznać że podróba?Brak numeru seryjnego na metce,pod palcami nie wyczuwa się żadnej membrany.I cena.Teraz na allegro w opcji kup teraz 240 zeta, appex w sklepie około 600. Cześć, kupiłem taką samą pewnie jak i Ty i szczerze mówiąc... myślałem, że będzie gorzej. Mój zdaje egzamin na przewiewność, a co do przemakania: jeszcze na wylot nie przemókł (mżawka, opad śniegu). Pewnie różne podróby sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nnwnw Napisano 24 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2010 witam, nie wiem czy dobrze robię odświeżając ten temat.... ale pytanie moje do niego pasuje jak znalazł - co o poniższym Windstopperze sądzicie?? http://www.allegro.pl/item1049042058_windstopper_gore_maya_maya_l_xl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2010 witam, nie wiem czy dobrze robię odświeżając ten temat.... ale pytanie moje do niego pasuje jak znalazł - co o poniższym Windstopperze sądzicie?? http://www.allegro.pl/item1049042058_windstopper_gore_maya_maya_l_xl.html Przemilczmy:p....i wszystko jasne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi