lokiec3 Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Pytanie do znawców. Czy warto zainteresować się tą ofertą. http://allegro.pl/item306086219_spyder_limited_edition_roz_l.html Bardzo lubię niebieski kolor. Firma to wiem, że ok, ale czy model jest ok. Tego nie wiem. Proszę o szybkie opinie. Dodam, że cena końcowa 450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 cena jest dobra ale pomysl logicznie kto chce sprzedac kurtke po 6dniowym uzytkowaniu za tak smieszne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Chyba 2 czy 3 sezony temu chodziły kurtki spydera po 400-450 zet. Prosto z targu po Łodzią. Raczej proszę o zastanowienie się, bo to pewnie podobny rzut. Zresztą widać teraz na stokach ile tego jest, a jakość nawet gołym okiem widać fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Gość podobno miał cóś takiego jak Raceman i na dwa lata jest uziemiony. Nawet jak ktoś z Wrocławia to bardzo chętnie da do obejrzenia na żywca. Może Bugajson byś się zaangażował jakbyś miał chwilkę czasu, albo ktoś inny z gawiedzi forumowej z Wrocławia. Stawiam piwo przy najbliższej okazji. Namiary na gościa macie w aukcji. Ale se wymyśliłem, ha. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 o witam:) no ja wrocław/sosnowiec, ale trafiles bo aktualnie do 19stego jestem we wrocławiu, napisz chcesz kupic a hcces zeby ktoś obejżał? to PW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Chyba 2 czy 3 sezony temu chodziły kurtki spydera po 400-450 zet. Prosto z targu po Łodzią. Raczej proszę o zastanowienie się, bo to pewnie podobny rzut. Zresztą widać teraz na stokach ile tego jest, a jakość nawet gołym okiem widać fatalna. Świnta racja Łokiec daj se luzu spyder za 450 zł obawiam sie że to mało realne, wolał bym za ten hajs kupic sopie stormbloxa z reuscha albo jakiegos killteca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Mi się też tak wydaje. To w końcu allegro tam jest tak samo wiele oszustów z podróbkami co na stadionie 10lecia ale muszę powiedzieć że na fotkach wygląda nawet nawet. Tak czy owak nie pisałbym się na to na twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Bugajson obejrzał na żywca tą kurtkę co w pierwszym poście. Powiedział, że jest OK, oryginał i dobrym stanie. No to na podstawie opinii Bugajsona Lokiec3 kupił. I co....... i się nie zawiódł. Kurtała jest zaj.....sta. Fajnie jest wiedzieć, że można wśród naszej braci narciarskiej liczyć na ludzi, których poza forumowymi postami się nie zna. To jest właśnie to. Pozdrawiam. Jeszcze raz podziękowania dla Bugajsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 mam nadzieje że będzie się dobrze sprawować, miłego uzytkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi