Folharth Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 200 km od Montrealu juz bialo - jak tak dalej pojdzie to za tydzien wyskok w gory -LET IT SNOW , LET IT SNOW , LET IT SNOW - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2003 snieg snieg snieg No i czym się tu chwalić? Ja juz jeździłem na śniegu i to w Warszawie he, he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 4 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2003 snieg snieg snieg ehhh dobrze ci ja pojade dopiero na poczatku listopada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coob Napisano 5 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2003 snieg snieg snieg Jasny gwint!! Ja jadę dopiero na początku grudnia.. Kicha!! I na domiar złego tępy policjant dał mi jeszcze mandat Jak nie urok to sraczka................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi