maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Witam Niedawno trafilem na to forum, troszki poczytalem i doszedlem do wniosku ze siedza tu spoko ludzie, no ale koniec lizidupstwa i wracajac do tematu... Mam 19 latek, od bardzo dawna jezdze na nartkach jednakze jakos tak wyszlo ze nigdy nie zajalem sie tym bardziej na serio, a szkoda Mieszkam w wawie i chcialbym nawiazac kontakt z jakims klubem, zrzeszeniem ludzi kochajacych ten sport, od ktorych moglbym sie czegos nauczyc. W tym roku mam zamiar wyjechac zrobic papiery na pomocnika intr. jednakze nie bardzo wiem z kim zagadac. Czy w wawie sa jakies takie kluby gdzie nawet w ciagu roku moglbym sie podszkolic, wyjeachac na obozik ?? Slyszalem ze istnieje taki klub DeSki, czy moze ktos z forum ma jakies doswiadczenia albo nalezy gdzies ?? Do kogo mam sie zglosic, z kim zagadac ?? z gory dzieki pozdr maTeO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Zgłoś się do Artura Habera. Właśnie otworzył swóją szkołę narciarską w stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Oki, a mozesz podac jakies dokladniejsze namiary?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie juz niedługo ruszy strona Artura pod adresem www.rasc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie a moze macie jeszcze jakies inne propozycje ?? nie ze ta szkola mi nieodpowiada (nic jeszcze nie wiem w sumie) , ale chcialbym sie zorientowac jeszcze gdzie/jak/za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Tak na marginesie, bylem ze 2 lata temu na wyjedzie w lato w Tignes ze szkola Ikaturu... no tylko ze ona jest w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie www.skipro.pl Jak wymieniamy adresy to wymieniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Heh Bobic ta stronke juz wyczailem i wlasnie buszuje po forum Tylko ze qrcze znow Krakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Dlaczego?? Ja jestem z Katowic, a już są członkowie z Wawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie No w sumie czemu nie To przeciez nie tak daleko Mysle ze jak jescze pobede na tym forum i nie tylko na tym ( Klub pod Misiem welcome to:) ) podlapie troszki kontaktow ludzi wkreconych w nartki Wlasnie a kto jest z Wawki, moze jacys znajomi Tak na marginesie to jestem na pierwszym roku wychowania... awf of course. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Jak bedziesz na tym "drugim" forum, to masz mozliwosc podgladniecia uzytkownikow, kto jest skad Pozdro i juz nic wiecej nie pisze, bo JC mnie zbeszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afera Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 poszukiwanie Dobry warszawski klub z dużymi tradycjami to WKN (chyba wkn.pl). Obserwowałem ich obóz sportowy na Passo Tonale w ub. sezonie jak równiez "tydzień dla rodzin z małymi dziećmi" w Białce. Obie imprezy wyglądały na bdb. zorganizowane... Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 1 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2003 poszukiwanie www.szczyrk.com.pl/smig tam w tym roku zrobilem pomocnika i zdalem egzamin regionalny. JEdziesz na dwa tygodnie do Szczyrku, jezdzisz na nartach, masz dobry melanz i pelno znajomych twarzy:-) Polecam ta szkole, moj brat tez tam zrobil papiery. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 poszukiwanie tak wiem co to DeSki widuje ich dosyc czesto wygladaja bardzo porzadnie, ale ogolnie sprawiaja wrazenie troche nadetych ale nie znam ich wiec sie nie wypowiadam, krotko z tego co widzialem jest to dobry klub a przynajmniej dobrzy narciarze w nim jezdza wiec jesli masz okazje zapisuj sie kupuj ubranko klubowe i smigaj z nimi aha nie podobalo mi sie tylko ich zachowanie na kasprowym jakos w marcu tego roku, strasznie sie panoszyli utrudniali jazde i zachowywali sie tak jakby stok nalezal do nich czyli po prostu jak totalne chamy. Jak chcesz to przeprowadz sie do krakowa, tutaj jest duzo fajnych klubow w tym nasz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 poszukiwanie Heh ikatur i pan malysa?? mam tam znajomego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 3 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 poszukiwanie hehe bardzo chetnie bym sie przeprowadzil, ale niestety to raczej ciezka sprawa no ale kto wie... Tymczasem poszukam w wawie... jest tu ktos ze stolicy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 poszukiwanie Ja jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 5 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2003 AWF jak jestes na AWF w wawie - to wystarczy podejśc do chlopaków z zakladu sportow zimowych i wodnych ... jest ich tam kilku - i wszyscy mają pojęcie o nartkach. Tylko uderzaj do młodych - michał, przemek i maciek .... fajni goście i siedzą w tym po uszy. Zresztą i tak bedziesz mial z nimi oboz narciarski na drugim roku chyba. Btw. looknij sobie na moje stronki - www.le-ski.pl - dzialamy glownie we wrocku i okolicach ... poza alpami oczywiscie a jak interesuje cie cos wiecej niz skrecania - np. latanie na nartkach to zapraszam na www.ski2die.pl ... newschool stuff - i kilku ziomkow z wawy juz tam działa - zresztą popytaj na AWF o goscia co go zwą Sanczo (www.sanczo.pl) ... na 4 roku siedzi i zajarany nartakami na maxa. Pozdruffki. .::LeSki::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 7 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2003 poszukiwanie jesli chcesz sie dowiedziec czegokolwiek o narciarstwie w warszawie to dzwon 603 862 056 maciej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 7 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2003 poszukiwanie ........... A JA TEŻ JESTEM Z AWFU TYLKO ZE 5 ROK JAK CHCESZ SIE SPOTKAC TO DZWON A POSTARAM CI PRZYBLIŻYC NARCIARSKIE ZYCIE WARSZAWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 9 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2003 poszukiwanie Czesc Maciek, napisz co tam u Ciebie slychac, bo u mnie to kariera i kariera... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 9 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2003 poszukiwanie Witam Po pierwsze dzieki za odpowiedzi, nie mialem pare dni netu i dzisiaj dopiero zajrzalem. Napewno sie skontaktuje tylko ze teraz mam kupe roboty i zajec Na uczelni biologia...anatomia... bleeeeeh Ale jeszcze pare dni i sie uspokoi Jeszcze raz thx for all, do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwiumc Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 poszukiwanie te karierowicz przedstawilbys sie!!! cos cie kiepsko menage szlifuje jak chcesz to moge ci pomóc!!!!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 10 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 czerwiumc gg:2080295 Czerwiumc masz gada ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 10 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2003 poszukiwanie W jakim sensie mam sie przedstawic? Na forum pisalem, jak Ty sie jescze uczyles lewa narte od prawej odrozniac )) wiec innym uzytkownikom chyba nie musze sie przedstawiac, a jesli chodzi o Ciebie, to kolege z kursow to chyba jeszcze pamietasz??? Pozdro, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi