narciarka.SL Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Wybieram się w najbliższych dniach na Pilsko .. jadę trochę w ciemno bo nigdy tam nie byłam i chciałabym się dowiedzieć czy warto tam jechać .? Pozdrawiam ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Wybieram się w najbliższych dniach na Pilsko .. jadę trochę w ciemno bo nigdy tam nie byłam i chciałabym się dowiedzieć czy warto tam jechać .? Pozdrawiam ;* O jak nie byłeś to warto....warto doznasz takich emocji że do końca życia będziesz miał co wspominać Zresztą zobacz moje zdjęcia i relację z otwarcia sezonu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5959&page=2&highlight=pilsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 i od tego czasu niewiele się zmieniło, koleżanka była w ubiegły wekend i żałuje do dzisiaj że nie słuchała, powiedziała: ogólnie byłoby fajnie ... gdybym nie jeździła na nartach, a tak się tylko powkur... i tyle było o pilsku i korbielowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Sławek to jest ona a ty jak bys do niego wiesz co:P:P- joke, kolega mam babcie w korbielowie i mowi krótko, omijać tą pipidówe szerokim łukiem jak ci portwel, nerwy, czas i sprzęt miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Na pilsku potrafi być pięknie to z 2006 r 8 kwiecień w dole pełna wiosna a tam:[YOUTUBE]sixeqca98zs[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 dobra jazda bo chyba poznajem ze to ty?? heh no bywa pieknie tylko nie wiem dlaczego, wraz z poprzednią zmianą rządów z czerwonawych na hu wi ja kie wszystko sie spi do li ło nawet pogoda sie pin do li , no moze jak teraz orange power jest u steru to i to sie poprawi, czego sobie i wam życze kurde ja raz jechalem w kwietniu na pilsko to na góre wyozili mnie bryczką, ta drogą z parkingu w góre, uh błotka to tam by było dla kobiet na te błotne kąpiele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarka.SL Napisano 10 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 Byłam dziś na PILSKU .. i określam go w samych superlatywach .. Jedynie trasa I z kamieniami .. a tak super .. widoki przepiękne .. POLECAM ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 może trochę szczegółów , a może fotke jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 Moje fotki dopiero dzisiaj zainspirowany tym wątkiem dodałem,ale nasz boss zrobił sobie dzisiaj wolna niedziela i do tej pory ich nie zaakceptował. Jednak znalazłem fotki z tego dnia na naszej stronie i wtenczas to faktycznie było super 0 kamieni na żadnej trasie trasy równe jak stół a widoki zresztą zobaczcie sami to było jak już wspomniałem 8 kwietnia 2006r.: http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&g_rodzaj=stacje&co=galerie&g_co=galeria&g_id=255&g_numer_zdj=1 Na zdjęciu nr 20 jest Wituś jak startuje w zawodach - dodam że to mija mniej więcej równy rok jak zachorował na tą fajną przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 SB na Twoim filmiku jest wyciąg, który ....... już nie istnieje. A trasa -z ego co wiem- ratrakują do patelni ... i potem przejazd w lewo ... Po prostu wywalili najfajniejszy wyciąg !! A co do Pilska: moge powiedzieć, że wychowałem się tam narciarsko. Ale warto jechać tam dopiero gdzieś w początkach marca. Mało ludzi, przygotowane trasy = świetna jazda. Jak do tego słoneczko przywali to już miodzik I parę fotek ze strony kolegi : http://rylon.easyisp.pl/old/foto/070224_ski_pilsko/galeria.html Jak widać: kolejki bywają niesamowite.......................................................................................... Wtedy pozostaje już tylko browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 SB na Twoim filmiku jest wyciąg, który ....... już nie istnieje. A trasa -z tego co wiem- ratrakują do patelni ... i potem przejazd w lewo ... Po prostu wywalili najfajniejszy wyciąg !! Najfajniejszy wyciąg to jest krzesełkowy 4 osobowy z wyprzęganymi krzesełkami co by zapier.... szybko jechał do góry, albo jeszcze lepiej gondola z parkingu na dole z stacją I pośrednią na Szczawinach i II stacją pośrednią na Miziowej.Ta II stacja pośrednia to tak z musu by musiała być bo zkaręt na Miziowej w kierunku Pilska wychodzi i z 2 krzesła jakieś krótsze i można wyjeba... rozebrać te orczyki i dopiero wtedy będzie można mówić ze pilsko to najfajniejsza góra w Polsce czyli nigdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 może nie nigdy ale jak wygina ci z klubu geja tfu gaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 Z Pilskiem to jest jedna wielka loteria. Zdarzało mi się jeździć na super przygotowanej 5, od szczytu do Szczawin, sztruksik, 5 osób na stoku, mróz, słoneczko - po prostu bajka . Około południa zasłużona przerwa i piwko na Miziowej (najlepiej jeszcze w starym schronisku ). Z drugiej strony bywało tak: info na stronie GATu - warunki bdb. Przyjeżdżam - kolejka na kilometr, jak już dostałem się na górę to lód, muldy, kamienie, goła ziemia, tłum ludzi - ogólnie MASAKRA Więc znów było piwko na Miziowej - tyle że nie zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Najfajniejszy wyciąg to jest krzesełkowy 4 osobowy z wyprzęganymi krzesełkami co by zapier.... szybko jechał do góry, albo jeszcze lepiej gondola z parkingu na dole z stacją I pośrednią na Szczawinach i II stacją pośrednią na Miziowej.Ta II stacja pośrednia to tak z musu by musiała być bo zkaręt na Miziowej w kierunku Pilska wychodzi i z 2 krzesła jakieś krótsze i można wyjeba... rozebrać te orczyki i dopiero wtedy będzie można mówić ze pilsko to najfajniejsza góra w Polsce czyli nigdy:( W myślach mi czytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 W myślach mi czytasz. Lepiej uważajmy bo za wizjonerstwo to kiedyś na stosie palili:D A tu 5 moich fotek z Pilska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Ja wczoraj odwiedziłem Pilsko. I jedno co jest przykre, bo nowych wyciągów to od razu nie postawią to sposób wykorzystania tego co tam jest. Warunki śniegowe bardzo dobre, ale np. zapomnieli wyciągnąć ratraka z "garażu". O godzinie 9.15-9.30 muldy na trasie z Pilska na Miziową - co to w ogóle jest?. Kasa - czynna jedna, kolejka po karnet około 10-15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 - co to w ogóle jest?. Kasa - czynna jedna, kolejka po karnet około 10-15 min. Gliwicka Agencja Turystyczna SA - GAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Eeee normalka - warszafiaki zjechali. W piatek na CB był niezły ubaw - cała Polska lała, że Warszafka do Zakopca jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi