Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Tyrol Show mnie się nie podobał w ogóle. Byłem, porobiłem fotki, zamieniłem parę zdańz JC i pojechałem na obiad do Katowic do domku. Dobrze, że byłem podczas tego wyjazdu również na Targach turystycznych, bo inaczej straciłbym tylko kase na benzynę. No, ale czekam na relację JC z Wawki No i może Leski coś napisze ) Jak mu się skakało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa ... skakał, skakał. Kilka fotek będzie jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa "Byłem, porobiłem fotki, zamieniłem parę zdań z JC i pojechałem na obiad do Katowic do domku." Tiaaaa - no ciekawe rzeczy Bobic piszesz :-)))) To się nazywa pomroczność jasna.... a może jasność pomroczna :-)))) cały piątek Ci odparował :-)))))? ... wiem wiem w nocy z czwartku na sobotę nic chyba ciekawego nie było ;-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa ... jak rozmawiałem z Bobikiem to nie gadał od żeczy! Nawet widziałem, że fotki szczelał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa No wiesz Mariusz ))))) Takie rzeczy o mnie pisać ??? Pozdrawiam bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa ...a co do fotek to można już sobie pooglądać jak skakali pod PKiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2003 A w Warszawie była booocówa Widziałem, jedna fotka jest bokiem I moze bys te "gwiazdy" przedstawil co ?? Bo moj wzrok juz nie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 ehhhh ty to Bobic nie narciosz a pasibrzuh;) jestes ... trza bylo hfycic jakie deseczki i przetestowac tego sniega z lodowca. ehhh ...szkoda gadac pozdfruufki btw. szersza relacja z naszego pobytu pod PKiN-em na www.ski2die.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 6 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2003 ehhhh No prosze X-skiing w naszej Warszawie - pelna Ameryka. Bylem dwa tygodnie temu w kinie na najnowszym filmie Matchstick Produstions - Focused, tam z kolei jezdzili na Bronxie w NY. Jestesmy wiec nie wiele w tyle ;-) Nawiasem mowiac film po jakiejs godzinie mnie nieco znudzil, zaanonsowali w nim, ze postep w narciarstwie to teraz triki freestylowe podczas jazdy freeridowej no krecili te salta z klifow. Poniewaz nie znam sie na tym wszystkim specjalnie, to i mnie znudzilo, wole filmy gdzie wiecej pokazuja piekna jazde sama w sobie no piekne gory. Trzeba oddac im jednak sprawiedliwosc, ze byly tez w filmie niezle jaja, jak np zarty z "American Beauty" itd. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi