szparaa Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Akurat miałem na myśli trasę nr1 z Gaislachkogl ona w pewnym monencie się rozgałęsia i można na skróty pojechać właśnie tą ścianką: co prawda na zdjęciu nie widać tej stromizmy ale z góry budzi respekt;) A trasa na Schwarzkogl rewelacyjna!! Szczególnie w pierwszy dzień jak tam byłem! I faktycznie ludzi tam bardzo mało:) To jest ta trasa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Akurat miałem na myśli trasę nr1 z Gaislachkogl ona w pewnym monencie się rozgałęsia i można na skróty pojechać właśnie tą ścianką: co prawda na zdjęciu nie widać tej stromizmy ale z góry budzi respekt;) A trasa na Schwarzkogl rewelacyjna!! Szczególnie w pierwszy dzień jak tam byłem! I faktycznie ludzi tam bardzo mało:) To jest ta trasa: Ja to sobie nie mogę wyobrazić jak na tej ściance przed stadionem na Rettenbachu w biegu zjazdowym za......ją tam na max. Wielki szacunek. Przecież na tym załamaniu na początku tej ścianki to pewnie z 50m lecą w powietrzu.:eek: I tak tam jeszcze jak los pozwoli pojadę i to nie raz. Tu jest jeszcze link jak wygląda Soelden w połowie kwietnia. Ktos sobie zadał trudu, żeby to ładnie poskładać i opisać: http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?t=21574 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A trasa na Schwarzkogl rewelacyjna!! Szczególnie w pierwszy dzień jak tam byłem! I faktycznie ludzi tam bardzo mało:) W zeszłym roku wzdłuż niej były momentami fajne warunki do freeride'u... JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi