krystian19 Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Hej! Zastanawiam się nad kupnem kasku Giro Encore bo wybieram się za 2 tygodnie na narty do Włoch, a podobno tam istnieje obowiązek używania kasków podczas jazdy. Poza tym wydaje mi się, że taki kask na pewno przyda się w przyszłości. Czy ktoś korzysta(ł) z kasków Giro Encore? Czy są one warte swojej ceny i na ile sezonów wystarczają? Pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Hej! Zastanawiam się nad kupnem kasku Giro Encore bo wybieram się za 2 tygodnie na narty do Włoch, a podobno tam istnieje obowiązek używania kasków podczas jazdy. Poza tym wydaje mi się, że taki kask na pewno przyda się w przyszłości. Czy ktoś korzysta(ł) z kasków Giro Encore? Czy są one warte swojej ceny i na ile sezonów wystarczają? Pozdrawiam Krystian Cześć Krystian czy są warte?? każdy kask jest wart swojej ceny bo chroni to co masz najcenniejsze na ile sezonów?? no to zależy oczywiscie od Ciebie jak będziesz dbał to naprawde na dlugo, chyba że zaliczysz dzwona to do najbliższego mocnego wypadku-którego tobie i nikomu nie życze, ja uzywam kasków giro latem i bardzo sobie chwalę tą firme za jakośc wykonania, i materiały które są wykorzystane do "budowy" we włoszech jest obowiązek jazdy w kaskach wobec dzieci które nie ukończyły 14 roku zycia, lecz wg mnie każdy powinien w nim jeździć pozdrawiam Bugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Ja bym nie dał tyle. No chyba, że strasznie Ci się podoba. Wyrażam swoją opinię po sprzedaży sporej ilości kasków Carrery, dwóch K2 i przypadkowego Uvexa i Rossignola Radical "ileś tam". Carrera i Uvex mają najlepiej wykończone kaski. To moje osobiste odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 są dużo ładniejsze i w lepszych cenach, jeśli zależy ci na tym żeby miał słuchawki wbudowane to poszukaj briko ma wymienne uszy a można go kupić za ok 200 (tylko nie ma rysunku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 a widzisz Mysiauek, kazdy ma swoje upodobania, tutaj między tymi kaskami nie ma duzej różnicy jezeli chodzi o materiały a w Giro placisz za ten fashion, ja osobiście bym kupił jeżeli pasował by mi do ciuchów, ale i tak lepiej klasyczny, który nie wyjdzie z mody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 a widzisz Mysiauek, kazdy ma swoje upodobania, tutaj między tymi kaskami nie ma duzej różnicy jezeli chodzi o materiały a w Giro placisz za ten fashion, ja osobiście bym kupił jeżeli pasował by mi do ciuchów, ale i tak lepiej klasyczny, który nie wyjdzie z mody Jedni lubią teściowej ogórki a drudzy ogrodnika córki A co do Carrery i Uvexa. Facet przyjechał do mnie i mówi, że w tej cenie to on sobie kupi Blizzarda ....i kupił.... za tydzień prosił żebym mu jednak sprowadził tą Carrerę Poharatał się po twarzy przy zakładaniu i żona jak zobaczyła to mu powiedziała, żeby se sam w takim kasku jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Hej! Zastanawiam się nad kupnem kasku Giro Encore bo wybieram się za 2 tygodnie na narty do Włoch, a podobno tam istnieje obowiązek używania kasków podczas jazdy. Poza tym wydaje mi się, że taki kask na pewno przyda się w przyszłości. Czy ktoś korzysta(ł) z kasków Giro Encore? Czy są one warte swojej ceny i na ile sezonów wystarczają? Pozdrawiam Krystian Kask jest dobry jak jest wygodny:) Mierzyles w ogole ten kask? Kask musisz przymierzyc co by byl wygodny i pasowal na Twoja 'lepetyne';) Jesli to nie, to na 'pale' nie kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi