Bończa Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Najszybsze Polki - reportaż o Katarzynie Karasińskiej: premiera o godz. 11.30 w Polsacie Sport w najbliższą sobotę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Bończa dzieki wielkie napewno oglądne jak to nie bedzie podczas transmisji PŚ ale tego by sobie chyba nie zrobili a swoją drogą czytam twoje posty od pewnego czasu i jestem pod wrażeniem twojej wiedzy ogólnej i znajomosci i wynajdywania ciekawostek takiej jak ta big + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 To dokładnie wtedy kiedy Kasia będzie walczyć o tytuł najszybszej alpejki w Polsce! Kto sie wybiera w sobotę na Harendę oglądać zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dzieki bardzo za wiadomość! Duży plus dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Plusy dla Bończy Poniżej w dwóch postach były podziękowania dal Bończy. Super, ale ... przy profilu po lewej stronie jest malutka waga, którą można wykorzystać do budowania reputacji osób, którym chce się podziękować. Polecam częstsze korzystanie z WAGI Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dzięki za dobre słowo; niestety ten reportaż będzie w sobotę, kiedy ja będę na Harendzie oglądał "live" mam nadzieję dobre zawody-postaram się coś nagrać dla tych, co nie będą mogli być i wrzucić na Youtube. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dzięki za dobre słowo; niestety ten reportaż będzie w sobotę, kiedy ja będę na Harendzie oglądał "live" mam nadzieję dobre zawody-postaram się coś nagrać dla tych, co nie będą mogli być i wrzucić na Youtube. To sie chyba spotkamy, bo mam zamiar dojechać na Harendę! Nawiasem mówiąc nieźle trzeba sie naszukać, aby dowiedzieć się, że w najbliższą sobotę i niedzielę w Zakopanem odbywa się najważniejsza impreza narciarska w naszym kraju! Oczywiście na stronie PZN-u nie ma nic! Program zawodów jest tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=37904#post37904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 To do zobaczenia. Ale o MP na skionline.pl piszemy od 1.02. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Poniżej w dwóch postach były podziękowania dal Bończy. Super, ale ... przy profilu po lewej stronie jest malutka waga, którą można wykorzystać do budowania reputacji osób, którym chce się podziękować. Polecam częstsze korzystanie z WAGI Admin Ja uzywam jej dość często jednak sporo osob wiecej dostało niż ja otrzymałem ale liczy sie sam przykład Ja o imprezce dowiedziałem sie od bończy a na początku myslałem że seniorzy to chodzi o babcie i dziadków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Bończa dzieki wielkie napewno oglądne jak to nie bedzie podczas transmisji PŚ ale tego by sobie chyba nie zrobili a swoją drogą czytam twoje posty od pewnego czasu i jestem pod wrażeniem twojej wiedzy ogólnej i znajomosci i wynajdywania ciekawostek takiej jak ta big + To prawda, Boncza jak cos pisze to juz pisze - konkret info - szacuneczek. Ale chlopaki mam problem - moze jestem inny, moze koslawy ale za cholere tej wagi nie moge dostzrec jakies dodatkowe wskazowki dla "ulomnego" sa mozliwe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Ale chlopaki mam problem - moze jestem inny, moze koslawy ale za cholere tej wagi nie moge dostzrec jakies dodatkowe wskazowki dla "ulomnego" sa mozliwe ?? No to Ci narysowałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2008 Super ten reportaż w Polsacie - nareszcie można kojarzyć Kasię Karasińską z konkretną twarzą ładnej dziewczyny. Wspomnienia o Pani Grocholskiej, o której pisaliśmy już na forum, czy o Małgorzacie Tlałce, Wojtku Gajewskim bardzo dobre. Coś się zmienia w postrzeganiu narciarstwa w polskich mediach - dzisiaj na Kasprowym też była TVP. Wojtek Gajewski mówił mi dzisiaj, że jest to jeden z cyklu reportaży, jakie będą przygotowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2008 No to Ci narysowałem! Bardzo serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyt Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Najszybsze Polki - druga część reportażu w sobotę, 16 lutego o 17.10, Polsat Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Najszybsze Polki - druga część reportażu w sobotę, 16 lutego o 17.10, Polsat Sport. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=38830#post38830 jak raz napiszesz to wystarczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Czy jest gdzieś w necie do obejrzenia 1 część programu o najszybszych Polkach? Niestety obecnie nie odbieram Polsatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Dzisiejszy reportaż bardzo OK. Przypomnienie klubu Kasi Aeskulap i wspaniałej Pani prezes Raźniewskiej oraz trenera Wądołowskiego, pokazują, że są kluby w Polsce, gdzie praca idzie dobrze. Tomaszewski przeprowadza swobodne rozmowy po włosku i angielsku z topem trenerów i zawodników - brawo! Brakowało w Polsce takich reportaży. Brawo Polsat Sport! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi