MB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Właśnie wysłuchałem tel. kuriera warszawskiego. Można tanio obić ferie ( w stolicy ) Po trzech latach otwarli znowu. Wstęp gratis, wypożyczalnie płatne. Ciekawe jak parking? Płatny czy gratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Ja też słyszałem jesli dobrze zrozumiałem to do konca Marca jazda za FREE :eek: :eek: :eek: to Polska jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Chłopaki nienapierdala..a się z Szczęsliwic - tam ARNI(Piotr Zelt) swego czasu w pełnym rysztunku slalomowym dawał czadu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Właśnie wysłuchałem tel. kuriera warszawskiego. Można tanio obić ferie ( w stolicy ) Po trzech latach otwarli znowu. Wstęp gratis, wypożyczalnie płatne. Ciekawe jak parking? Płatny czy gratis? bardzo lubię Wasze dowcipne dialogi...zupełnie serio...ale Panowie Szczęśliwice to nieporozumienie...lepszą górke mam przy swoim bloku na Bemowie...w ferie bedzie więcej ludzi niż w Białce a parking będzie się kończył przy Dworcu Centralnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 pax to jak będzie do dwroca to jakieś bryczki bedą dowozić?? zeby stworzyć taki górski klimat?? (bez obrazy oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 bardzo lubię Wasze dowcipne dialogi...zupełnie serio...ale Panowie Szczęśliwice to nieporozumienie...lepszą górke mam przy swoim bloku na Bemowie...w ferie bedzie więcej ludzi niż w Białce a parking będzie się kończył przy Dworcu Centralnym:) Jak to sie mówi jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ja jezdziłem na igielicie na malcie i jak dla mnie to trzymanie "krawędzi" jest nie zadawalające/możliwe ale przyjemność z jazdy na nartach cały rok jest większa choć myśle że cudownie by było jak by Polska wzorem braci Ruskiej postawiła w stolicy Skidomek czytaj chale! Bugajson a coś na temat masz do powiedzenia ??:> Czy enter sie wcisnął za wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 jak byś ślepy był to powiedzialem , ja miałem raz zaliczony ygielit i mała glebe:) od razu byłem mokry :] mnie osobiscie igielit nie pasuje nie wiem może przez ta glebe, ale raz bylem i sie zrazilem a Homar tobie radze takie uwagi zachowaj dla siebie ewentualnie dla dziewczyny czy kogoś tam jak Ci pozwala bo przegniesz wkoncu pałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 myslę że wszyscy po trochu macie rację....w mieście nie mozna osiągnąć klimatu górskiego...to wielka przewaga gór nad miastami...i igielit jak pisze Homar to własciwie zero krawędzi,a i gleba to sprawa dość czesto spotykana....z 5 lat temu byłem na tej górce 2 razy...pierwszy i ostatni...narty to tylko GÓRY:)...żadne miasto....żadne Moskwy,Kuwejty i inne Emiraty:)....dobrze prawisz Homar z tym Skidomkiem...ale nie w tym mieście...pani Bufetowa czytaj prezydent nie mogła zdecydować się na lokalizację stadionu a co dopiero na taki wybryk natury jak narty:(...nie za naszego życia....cieszmy się tym co mamy u nas ,a i zawsze możemy zaliczyć Alpy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 ja miałem raz zaliczony ygielit i mała glebe:) od razu byłem mokry :] To masz szczęście, mój kolega po glebie na igielicie ( latem, w krótkich spodenkach) miał poparzenia II stopnia.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Chłopaki nienapierdala..a się z Szczęsliwic - tam ARNI(Piotr Zelt) swego czasu w pełnym rysztunku slalomowym dawał czadu:) Hej! Ja tam giganta własną krwią okupiłem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Jak dla mnie to jazda na igielicie to profanacja narciarstwa za Hitlera napewno by rozstrzelali za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 To masz szczęście, mój kolega po glebie na igielicie ( latem, w krótkich spodenkach) miał poparzenia II stopnia.:eek: wierzę to jest bardzo mozliwe...to ostatecznie tworzywo sztuczne!...w styczniu byłem w Krynicy i spotkałem się z kosmicznym wypadkiem...a raczej efekt był kosmiczny...na Jaworzynie zderzyło się dwóch gostków i nic w tym nie było by dziwnego żeby nie to że jeden z tych wypadkowiczów....w wyniku upadku i jazdy na oklep po stoku na udzie stopiły mu się spodnie i miał poparzoną nogę!...nie widziałem tego człowieka,ale rozmawiałem z gopr-wcem i byłem w lekkim szoku jak to jest mozliwe...a jednak:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Jak dla mnie to jazda na igielicie to profanacja narciarstwa za Hitlera napewno by rozstrzelali za to chcesz żebym pobudził dzieciaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Powiem tak. Ja tam jeszcze halę postawię na Szczęsliwicach Może jest ktoś z gotówką do spółki ? Ja dałem pomysł Górka jaka jest, taka jest. Dobrze, że się dogadała Waltzowata z Energopolem, bo jak KTOŚ tym dobrze pozarządza, to może byc w miarę w porzo. Dotychczasowemu właścicielowi to dyndało, bo górka nie była ich, Energopol wolał zburzyć stok, wybudować osiedle i mieć z tego więcej kapuchy. A tak to będzie należało do miasta. Pożyjom - uwidim. P.S. Pax - SĄSIEDZIE O górce, to pisałeś chyba o śmieciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 górka jest na miare władzy najwyższej w tym kraju może po następnych wyborach trochę ją podsypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Powiem tak. Ja tam jeszcze halę postawię na Szczęsliwicach Może jest ktoś z gotówką do spółki ? Ja dałem pomysł Górka jaka jest, taka jest. Dobrze, że się dogadała Waltzowata z Energopolem, bo jak KTOŚ tym dobrze pozarządza, to może byc w miarę w porzo. Dotychczasowemu właścicielowi to dyndało, bo górka nie była ich, Energopol wolał zburzyć stok, wybudować osiedle i mieć z tego więcej kapuchy. A tak to będzie należało do miasta. Pożyjom - uwidim. P.S. Pax - SĄSIEDZIE O górce, to pisałeś chyba o śmieciowej rozszyfrowałeś mnie ...no w sumie tak....ale jak by tak kazdemu wypożyczył OP-4...jednostek jest trochę...dobrze to nasnieżył...to i czarną traskę by wyrzeżbił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi