Magdziula Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Jakie buty mozecie doradzic do Atomic SX 10 B5 connected ? Moje umiejetnosci oceniam na okolo 8. Lubie agresywna jazde, dlugi skret, ale tez jazde poza trasami, hopki itp co mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Tutaj raczej nie otrzymasz odpowiedzi w postaci konkretnego modelu buta. Musisz wybrać but który będzie dla ciebie wygodny oraz taki który będzie dobrze trzymał piętę. Jedynie mogę Ci doradzić żebyś szukała lacza z twardością ok. 90-100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdziula Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dzieki wiem ze sama musze dopasowac dokladnie buta, ale moze ktos zna jakies modele fajne juz przynajmnije wiem jaki flex dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi