JC Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 [YOUTUBE]Gq7AEXH_BE0[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Programik fajny, nigdy bym nie obejrzał, gdyby nie ta opcja dodawania filmików. Mam takie pytanie, może banalne, ale jak przenosić materiał z TV do YouTube - chyba trzeba nagrać na dvd najpierw i poźniej do netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Free Ski to tydzień nartowania za malutką kasiurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dziewczyny z Kawa czy herbata mają pewną swobodę w wyborze i realizacji tematów. W końcu rozmowa z freestilowcami równie dobra jak z ornitologiem czy specem od wystroju wnętrz. Dzięki temu mogą "przemycić" nieco narciarstwa na ekrany. Niestety nie ma to żadnego przełożenia na zwiększenie przychylności TVP dla narciarstwa. Wiem o wielu nieudanych próbach zapraszania ekip naszej telewizji nawet na zawody takie jak polska edycja Fis CC. Brak zainteresowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 lepiej tak niż jak w tvn-ie:D pokazali kiedyś w dzień dobry tvn test konsumencki nart i wyszlo z tego ze np fisher wc sc jest nartą wręcz wymarzoną dla początkujących adeptów narciarstwa :D OT. Jacku jak byś mógł wyślij mi namiar na tego koleszkę z gliwic co odbarczanie buta robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dziwi mnie tylko, czemu Leskiemu panny nie chciały dojść do słowa. Wolały jak nawija Kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Dziwi mnie tylko, czemu Leskiemu panny nie chciały dojść do słowa. Wolały jak nawija Kala Bo nie wiedziały o czym mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Dziwi mnie tylko, czemu Leskiemu panny nie chciały dojść do słowa. no własnie:) , ale to juz specyfika takich programow:mad: grunt ze chociaz 5 minut o deskach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Nie uważacie, że w ogóle we wszystkich telewizjach narciarstwo jest traktowane po macoszemu? Najpopularniejszy sport w Polsze i nie tylko. A w pudle tego jak na lekarstwo. JC może by tak rozwinąć działalność redakcji o TV:D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 JC może by tak rozwinąć działalność redakcji o TV:D Pozdrawiam. Przecież rusza skionline.tv! W bólach, ale rusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Nie uważacie, że w ogóle we wszystkich telewizjach narciarstwo jest traktowane po macoszemu? Niestety nie ma to żadnego przełożenia na zwiększenie przychylności TVP dla narciarstwa. Wiem o wielu nieudanych próbach zapraszania ekip naszej telewizji nawet na zawody takie jak polska edycja Fis CC. Brak zainteresowania! nie będzie to pocieszające ale to samo dotyczy motocross-u może nawet w większym stopniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 nie będzie to pocieszające ale to samo dotyczy motocross-u może nawet w większym stopniu ... Pewnie masz rację (tego sportu nie uprawiam, więc nie mam zdania) ale ilu ludzi jeździ na nartach a ilu cross? Narciarstwo to sport masowy w naszym kraju, tylko w TVP to jakaś nisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 nie będzie to pocieszające ale to samo dotyczy motocross-u może nawet w większym stopniu ... a smigasz na jakiejs furze czy tylko fanem jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 a smigasz na jakiejs furze czy tylko fanem jesteś? ee za stary na to jestem jak bylem piekny i mlody to w klubie sie jezdzilo, pozniej to rekreacja tylko... 3lata temu sprzedalem moja kochana kaweKX i do tej pory nic ... ale jak sie odkuje finansowo to napewno jakas zabawke do rekreacji kupie gorek ci u nas duzo a nawet kamieniolom mamy wiec mozna poszalec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Programik fajny, nigdy bym nie obejrzał, gdyby nie ta opcja dodawania filmików. Mam takie pytanie, może banalne, ale jak przenosić materiał z TV do YouTube - chyba trzeba nagrać na dvd najpierw i poźniej do netu? Najlepiej zapisywać materiał na dysku przy pomocy karty tv. Oprogramowanie karty posiada odpowiednie kodeki, więc można nagrać program w mpeg2 i taki bez problemu umieścić w ju tubie czy innym goglu. Dvd deczko komplikuje sprawę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Dzięki to ja. To w takim razie poza moim zasięgiem. Na zawody nie dało się przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Dlaczego poza zasięgiem? Karta tv kosztuje... sprawdzam... od stówki w górę. Instalacja jest banalna, jedynie trzeba do kompa kawałek kabla z anteny doprowadzić i ustawić kanały jak w telewizorze i już można nagrywać i ładować do neta ile się chce. Co do zawodów, to jakoś nie pomyślałem. Czy dobrze wyczytałem, że to gala zrobiła tę olimpiadę? Jeśli tak, to niebawem jakieś zarody zrobi pudelek, a wtedy na pewno będę. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 To te karty tv mocno staniały - to zmienia postać rzeczy. Zawody były sygnowane Galą i gwiazdkami, ale myśmy się tym w ogóle nie przejmowali, a zabawa była OK. Także następne zawody skionline.pl polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 A i jeszcze miałem dziś bardzo ładną koleżanko-kursantkę, która przyjechała specjalnie z Kielc celem podszkolenia się w zakręcaniu na stalkantach, więc nie mogłem odmówić i troszkę pomarzłem na śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi