gorny7 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 witam zastanawiam się nad tym modelem nart z poprzedniego sezonu 2006/2007 proszę opinie od użytkowników na temat jazdy na tej narcie chcialem ją wypróbować ale nie ma jej w tych wypożyczalniach w których bylem i to nie wchodzi teraz w rachubę. trochę niepewności wprowadzily mnie opinie ze lubią się rozwarstwiać- prawda czy fałsz?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Też tak niestety słyszałem. Elan wszedł mocno z komórką do klubów - dali zabójczą ofertę, lecz niestety ... TAK TYLKO SŁYSZAŁEM, że narty się właśnie rozwarstwiały i mało tego - były problemy z reklamacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekk100 Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Miałem kiedyś Elanki SL 2004/05 ,jeździłem sezon i sie rozwarstwiły właśnie. Ale za to dostałem zwrot kasy:D A jeżeli chodzi o nowsze SL to nie wiem, może usunęli tą wade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Od 3 lat jeżdzę na wyższym modelu slx ważę 100 kg i nic mi się nie rozwarstwiło . Elan dobry sprzęt za rozsądną kasę . Jeżeli kupisz u dystrybutora to nie ma problemu z gwarancją .Magres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Tez zastanawialem sie kiedys nad Elanem i uslyszalem od kumpla siedzacego w biznesie podobna opinie. Troche mnie to przestraszylo i w koncu wzialem Voelkla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 Od 3 lat jeżdzę na wyższym modelu slx ważę 100 kg i nic mi się nie rozwarstwiło . Elan dobry sprzęt za rozsądną kasę . Jeżeli kupisz u dystrybutora to nie ma problemu z gwarancją .Magres My nie negujemy nart sklepowych, które mają bardzo dobrą jakość do ceny. Chodzi o narty komórkowe tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 My nie negujemy nart sklepowych, które mają bardzo dobrą jakość do ceny. Chodzi o narty komórkowe tylko. Ale pytanie dotyczy właśnie narty sklepowej (SL - dawny HCX). Komórkowa slalomka Elana ma oznaczenie SLX World Cup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2008 To sie zdecydujcie bo ja albo mi sie wydaje albo wiekszosc pisała o komórach na których jezdzi jeden z klubów z mojej okolicy jak narazie wszyscy zadowoleni i chyba mieli dobre ceny na te kurtki czarno zielonkawe bo prawie wszyscy w tym smigają a dostać napewno nie dostali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi