JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Zobaczcie co sfotografowałem w Kitzbuehel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 No to idzie nowa fala. Zaraz wszystkie kapeluchy będą wystawiać na stojakach swoje nowe dziurawe narty Będą mogli sobie czapki wieszać. A tak serio powiedz JC co tak naprawdę daje ta dziura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 ambro pic na wode fotomontarz, ja oglądałem wypowiedz kalle co niby dziura w fischerach dawała more stability in turns jak on to powiedział ale jak dla nas przeciętnych zjadaczy chleba to taki chłyt matekindody połączony z new design:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 To jest oczywiste że to bajer zwykły ale chciałbym poznać zdanie tych co to wymyślili. Jak oni fachowo tłumaczą wprowadzenie dziur Ci od marketingu zawsze maja jakieś wyjaśnienie dlaczego powinniśmy kupić właśnie te najnowsze narty, i co w nich takiego wyjątkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 będziesz widział jak nadziewasz się na kamień albo wpadasz w błoto , kiedyś już takie narty były dynastar miał takie z dziurą był tam jakiś plastik i odstawało ale jak wypadł to miałeś podgląd stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Mozesz dziurkę zrobić i powiesić na choince - na Wigilii cala rodzina będzie widziala cóżeś se za sprzęt sprawił. Poza tym mniejsze opory przy przewożeniu na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 te Kastle są fajne są dziewicze........ no taką cnotkę mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 kiedyś już takie narty były dynastar miał takie z dziurą był tam jakiś plastik i odstawało ale jak wypadł to miałeś podgląd stoku Taaa... Kumpel kiedyś miał takie Dynastary. Śmialiśmy się z niego, że to są takie gwizdki, co zaczynają gwizdać jak za szybko jedziesz. Takie narty dla rozsądnych narciarzy Co do Kastli - kiedyś byłem miłośnikiem tej marki. Miałem RX-12 200cm... eh... A jeździł może ktoś na Kastlach "reaktywacja"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubymisiek Napisano 8 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2008 Narty z dziurą, narty z kluczykiem, narty z ramionkami, narty ze spręzynkami. W przyszłym sezonie z wodotryskiem:D . A za dwa z kółeczkami do jazdy po parkingu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi