leszekjag Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Jak w temacie, a jakby jeszcze było niedrogo to już w ogóle super. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Jak na stoku to wszędzie, mnustwo knajp!! A i w mieście restauracji jest pod dostatkiem, wbrew pozorom to duża miejscowość z ulicą ala Krupówki zakopiańskie. Załatwiłeś mieszkanie u tej kobity, czy gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Dzięki SB za namiary, jesteśmy w trakcie rezerwacji mailowej u tej kobiety co polecałeś, dobre miejsce i cena, a i całe mieszkanie dla nas przy małym dziecku to wielki plus. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 pamiętaj tylko o tym,że kiedy na tej mecie był SB ja nawet nie wiedząc gdzie to jest i nie informując Go wcześniej zwaliłem mu się na kark:) teraz kiedy już wiem wszystko będzie mi o wiele łatwiej a przy moich wariatnych pomysłach można spodziewać się wszystkiego na dodatek podobało mi się bardzo w Schladming:D i pomyśl tak: bo to wiadomo kiedy taki wariat żartuje :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ano nie znasz dnia ani godziny, ale ja Cię Figo serdecznie zapraszam do nas na kwaterę, będzie następny po teściowej i szwagierce do pilnowania dziecka za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ano nie znasz dnia ani godziny, ale ja Cię Figo serdecznie zapraszam do nas na kwaterę, będzie następny po teściowej i szwagierce do pilnowania dziecka za dnia. No ja Ci Leszku właśnie nie nadmieniłem że babka tam pod domem mają piwnica jest w niej troszkę cieplej jak na zewnątrz więc i dla teściowej odpowiednie lokum w tej kwaterze masz:D No w Schladming to było na odwrót: mój 9 letni syn wzioł Figo z Hausa pokazać mu Planai za 2,5 godziny pokazał mu całe Planai a Figo wyglądał jak by go co zjadło i wypluło:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 No to Magda - 9 miesięcy- Planai jeszcze nie pokaże , ale czasami wystarczy godzina z nią po podłodze i czujesz się jak po całym dniu nartowania - tak w ogóle jest uroczym i kochanym tylko " trochę" obsorbującym dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 W Haus na szczycie góry w "okrąglaku" polecam taką lokalną specjalnośc z wielkiej patelni, niestety nie pamiętam jak to się nazywało, ale nie sposob bylo tego przeoczyć. Pamietam, że zjadlem swoją wielką porcję i jeszcze dokończylem po kolegach co bez apetytu byli po dniu poprzednim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 11 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Dzięki Kinsky , spróbuję, ocenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi