Silkroad Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 czyli z lekką powiedziałbym nadwagą . Jeżdzę 4 sezon i do tej pory na 70 index ale zastanawiam się nad 95 a może nawet 120 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Według mnie 120 to raczej za dużo ale 90-100 będzie ok. Zależy też jak jeździsz czy bardzo dynamicznie czy raczej spokojnie. Bo jeśli po tych 4 sezonach nie czujesz się 100% pewien na wszystkich trasach to nie wiem czy jest sens już teraz zmieniać buty na twardsze. Poczekaj jeszcze na opnie bardziej doświadczonych na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Dobrze Ambro prawi, nic o tobie nie wiadomo a chcialbys przepisu na "zloto" Sezon sezon sezonowi nierowne (a do tego 4), jazda jedzie, jak rowniez jajca jajcom w spodniach Tyle ile mowisz odpowiedz brzmi zatrzymaj sie na 100. Aczkolwiek nie mowi tego "bardziej doswiadczony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silkroad Napisano 5 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 ... zdecydowałem się na Fischery MX PRO z indeksem 95 miałem poprzednio też Fischery i były super teraz przymierzałem różne i Fischery najlepiej mi pasują ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi