szparaa Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Postanowiłem że kupuje nowy buty! Bo przeceny itp... W interze w BB mierzyłem kilka par m.in Atomic B-trech 90. Wszystkie inne buty które mierzyłem odpadają ze względów wygodnościowych (gniotą, uwieraja, ciasne, za duze, i w ogole...) jeszcze problem jest w tym ze musze mieć but rozm 26,5 a to jest podobno najmniejsze z męskich i mały wybór z tego rozmiaru Jesli chodzi o te Atomiki - but wygodny, rozmiarowo dobry, flex 90 z możliwością dodatkowej regulacji HARD/SOFT. Wszędzie leży dobrze oprócz dolnej klamry (mam ją zapiętą ma max) mam tam troszkę luzu, reszta idealnie trzyma, w pięcie super nie lata nic i nie wiem co robić. Jeszcze oczywiście mądry szparov pojechał mierzyć bez skarpetki narciarskiej:mad: (w BB soibie przypomniałem że przydała by się taka) i tym się pocieszam że może ze skarpetką bedzie lepiej!! Nie wiem czy kupić te buty czy nie? Czy luz w palcach i 2 cm nad nimi to jest bardzo istowna rzecz? Napewno jutro pojede jeszcze raz je mierzyć Niech ktoś coś napisze co robić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 kolega takie kupił zeszłoroczne za 700 czerwno-białe, był tydzień we włoszech i jest bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Byłem! mierzyłem, mierzyłem, chodziłem, kucałem, mierzyłem, znowu chodziłem, mierzyłem i w koncy po 40min mierzenia kupiłem nowe buty! Atomic B-Tech są moje!! teraz byle do niedzieli na pierwsze testowanie butów w Soelden:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi