Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Obejrzyjcie ten materiał ja wiele mogę zrozumieć, ale niech robią to dla pasażerów, a nie dla pilotów, których wzrok powinien być chyba skierowany w inną stronę. Bo potem znów będzie żałoba narodowa przez tydzień. http://www.tvn24.pl/-1,1537660,wiadomosc.html Dobrze, że to w Air France:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 gdzieś to wcześniej namierzyłem ale nie zrobiło na mnie większego wrażenia:p pewnie dlatego,że tam w lufcie słupów nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 nie wiem czy to jest francuski wyraz twarzy ale ta "stjułardessa" wygladała na taką która wypiła o jedną albo i dwie lapki Bordeaux za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 No co - wlaczyli auto pilota i pomkneli jak Han Solo w Sokole Milenium. Nie wiem tylko czy mieli sprawny hipernaped Bobik - calkowicie popieram - dla pasazerow. Homek - ewentualnie wyglada tak jakby wypila 2 lampki za malo, ale nie Bordoux bo to sikacz, bardziej dobry fancuski cogniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 To było chyba bożole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 To było chyba bożole A może po prostu po gożole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi