Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Tak to jest już w biznesie. Jedni dają dupy, to trzeba szukać pomocy gdzie indziej. Ale tak jak napisałem wcześniej - u Michała z Greenlandu chyba gorzej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Tak, strona jeszcze jest ze starym początkiem, ale nowe wejscia zaczynasz juz bez poczatkowego sloganu, a na koncu eu. Pozostały jeszcze 2 fotki w "nagłówku" nowej strony - nie ten kolor strojów, a co bardziej spostrzegawczy dostrzeżą, że nartki też nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 wejdz do galeri i daj fotki z demo team 2008 i zobacz narty Blizzard, kurtki Blizzard spodnie też a płachty na gigancie z wielkim logiem i napisem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Witam chłopaki, co do poruszanego wątku to rzeczywiście powinienem się zgłosić do naszego admina i poprosić o uaktualnienie nicka, co niniejszym czynię - Jacku czy mógłbyś ...na blizzardek:)Co do zmiany brand'u to cóż nikt nie brał ślubu z F...., a się potoczyło tak, że teraz jeździmy na bardzo dobrej, mało docenianej (serio !!!) narcie. Jakbyście chcieli się coś szczegółowiej dowiedzieć to piszcie proszę, postaram sie odpowiedzieć. Ale narty Blizz... są naprawdę bardzo dobrej jakości i o wysokich właściwościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 .. to rzeczywiście powinienem się zgłosić do naszego admina i poprosić o uaktualnienie nicka, co niniejszym czynię - Jacku czy mógłbyś ...na blizzardek:) Piotr loguje sie po nowym nikiem i nie będzie problemu. Nie chce nic zmieniać, może kiedyś znowu będziesz Fischerk :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Co do nazwy strony to aktualny adres jest i stary i nowy na .eu i nowy na com.pl. Strona aktualizowała sie dość długo ponieważ wymagała nowych zdjęć itd., ale juz chyba jest ok, poza zdjeciami w górnej ramce, ale takich zdjęć jeszcze długo nie bedzie-ukłon w strone Jacka, który te zdjęcia opłacił pieknym siniakiem udowym...do dnia dzisiejszego mam wyrzuty Jacku...:(Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 ukłon w strone Jacka, który te zdjęcia opłacił pieknym siniakiem udowym...do dnia dzisiejszego mam wyrzuty Jacku...:(Pozdrawiam serdecznie Tak wyglądałeś tuż przed ... spotkaniem z moim udem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 To jest fota! Oglądający aż wczuwa się w fotografującego i myśli, co z nim się stanie - prawdziwe zdjęcie akcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Albo to były ułamki sekund, albo Jacek nie ma instynktu samozachowawczego czyli spierda...ać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Piotr loguje sie po nowym nikiem i nie będzie problemu. Nie chce nic zmieniać, może kiedyś znowu będziesz Fischerk :eek: Ja myślę, że on już Fischerek nie będzie, ale może .... jeszcze coś innego .. To jest tylko BIZNES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Siniaka współczuje ale fota niezła. Powiedz tylko gdzie kask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Wiecie, piękna pogoda, słońce, przecież to był lipiec, to miała być sesja bez przygód, ale wyszło inaczej. Wszystkie zdjęcia można zobaczyć tutaj: http://www.skionline.pl/galerie/?ids=&g_rodzaj=&co=galerie&g_co=mini&g_id=125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Albo to były ułamki sekund, albo Jacek nie ma instynktu samozachowawczego czyli spierda...ać:eek: Wiesz ... hmmm to jest tak, jak chcesz mieć dobre zdjęcie to musisz czasami wytrzymać! Ale ... widziałeś zdjęcie na reklamie w Buczkowicach? Tam po zrobieniu zdjęcia uciekłem ... i dlatego dalej tu piszę Dla tych co nie widzieli reklamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ptaku jakoś tak najlepiej się składa - może dlatego, że najszczuplejszy. Fajna galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Nie wiadomo jak się ptak składa, bo go nie widać To jest Grzesiu Dendys z Carvingsport.pl fota fajnista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Widziałem czasem do Szczyrku na servis do Romka jadę, bo na narty już nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 udo czy dupa to nie szklanka nie rozbije się ale co z aparatem fotograficznym:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Super galeria ! Jak to ktoś już tu zaznaczył zdjęcia pełne akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Nie wiadomo jak się ptak składa, bo go nie widać To jest Grzesiu Dendys z Carvingsport.pl coś ci się z monitorem dzieje? ptaków tam nie ma, ale jest B.Ptak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 coś ci się z monitorem dzieje? ptaków tam nie ma, ale jest B.Ptak:) Ty o kozie, ja o wozie Ja o fotce, którą wkleił JC, ty o galerii Demo Teamu OK, juz jest OK, monitor w laptoku nie szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Z Grzegorzem zrobiliśmy duuuużo ciekawych zdjęć. W miarę wymiany sprzętu fotografowanie staje się dla mnie coraz bardziej ... bezpieczne udo czy dupa to nie szklanka nie rozbije się ale co z aparatem fotograficznym:confused: Tak, tak nie rozbije ... Kiedyś trafił mnie w Szczyrku Heli, potem Piotrek ... ile można? Na szczęście Heli z prawej, a Piotr z lewej strony. Strach pomyśleć co się stanie jak ktoś trafi w środek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Jacek Ty kładź brony do góry zębami przed sobą napewno będą wtedy uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Ale narty Blizz... są naprawdę bardzo dobrej jakości i o wysokich właściwościach... No cóż, nie macie jakoś ostatnio okazji by to udowadniać. CPP padło. A może są jakieś słuchy o reaktywacji? Fis Carving Cup się trzyma, ale mało naszych drużyn tam startuje. Może więcej chętnych zgłosi się w Zakopcu? Tak przy okazji - kto organizuje Zakopiańską edycję FCC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 Strach pomyśleć co się stanie jak ktoś trafi w środek! no to ja polecam taki suspensor hokejowy moga nawet strzelać a jastrząb nadal będzie sprawny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi