SB Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Blizardek kto to jest albo może być, bo do tej pory był..... ,ciekawe czy wystąpi do naszefo admina o zmianę loginu czy założy nowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 a kto go tam wie (Użytkownik nieaktywny. Jeśli dotarłeś tutaj przez aktywny link, proszę skontaktuj się z administratorem.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Mam nadzieje że się nie ośmieszę jak spytam kim on jest i o co biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 To jest użytkownik zarejestrowany w 2002 roku tylko powinien zmienić sobie teraz logina na Blizardek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 fischerek ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Ja chciałam podzielić wątpliwości Ambro... SB, skąd Ty to wynajdujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 bezpieka miała i nadal ma swoje sposoby:p teczki,źródła osobowe,źródła operacyjne,TW,i inne tam:D spójrz na nicka:eek: permanentna inwigilacja. aha a kolor jego jest zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 ja też podpinam sie do pytania pięknej wrożki:) Sławek skad ty to wiesz:D człowieku full respect:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Chcieli byście widziec wasze teczki a są spore Sławek to potwierdzi ps.Figo a przenieśli Cię do innej delegatury?nic o tym nie wiem pozdro Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 To ja już o nic nie pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Z SB nie ma żartów. Każdy nasz post jest analizowany i zapisywany:D Nie chcę Cię martwić wróżko ale twoja teczka jest coraz grubsza szczególnie że na początku swojej kariery na forum zostałaś polecona i i gorąca przywitana właśnie przez SB Co do mojego nicka może go spokojnie odmieniać Ambro, nie ma Ambra itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 A ja myslałam że "Ambro" się nie odmienia tak jak "kakao" Faktycznie, SB jest podejrzanie miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Blizardek kto to jest albo może być, bo do tej pory był..... ,ciekawe czy wystąpi do naszefo admina o zmianę loginu czy założy nowy:D Obaj z zimą tak dawno się nie odzywali, że chyba już tu nie zaglądają - zapomnieli. No ale skoro team zmienił stajnię, to faktycznie już chyba tylko w loginie pozostała stara marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 fischerek ?? :D bingo!! Obaj z zimą tak dawno się nie odzywali, że chyba już tu nie zaglądają - zapomnieli. No ale skoro team zmienił stajnię, to faktycznie już chyba tylko w loginie pozostała stara marka. I Ty wiesz o kim mowa choć mogłeś być naprowaszony wstępnie przez Marcina bezpieka miała i nadal ma swoje sposoby teczki,źródła osobowe,źródła operacyjne,TW,i inne tam spójrz na nicka permanentna inwigilacja. aha a kolor jego jest zielony? A nad twim awansem musimy się tu zastanowić w resorcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 No właśnie. Teraz powinien być Blizzardek Chłopaki mają się dobrze, nie wiem czy nawet nie lepiej, niż mieli Myślę, że tak. W sobotę znów wyjeżdżają szkolić. Zapraszam na ich stronę: www....eu. (nie mogę podać - byłaby reklama). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 ps.Figo a przenieśli Cię do innej delegatury?nic o tym nie wiem RACECARVER nie pytaj sie. nie dowiesz się. nie narobisz plotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 No właśnie. Teraz powinien być Blizzardek Chłopaki mają się dobrze, nie wiem czy nawet nie lepiej, niż mieli Myślę, że tak. W sobotę znów wyjeżdżają szkolić. Zapraszam na ich stronę: www....eu. (nie mogę podać - byłaby reklama). Tak jak myślałem Bobic wiedzał a nie powiedzał, a ja nawet myślałem czy Cię z zabawy nie wykluczyć ale to by była już poszlaka, jednak sam załapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Szczerze, jak przeczytałem pierwszy raz post, to tak średnio myślałem, że właśnie o to chodzi. Potem temat olałem, ot tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 a ja odrazu wiedziałem z tym że mnie nie było a o przeprowadzce dowiedziałem sie wsumie nie dawno, szkoda że koledzy nie zagladają za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 I Ty wiesz o kim mowa choć mogłeś być naprowaszony wstępnie przez Marcina Tak na prawdę to mnie uprzedziłeś. Właśnie dumałem nad jakimś prowokacyjnym postem, żeby sprawdzić czy już przestali nas czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Tak na prawdę to mnie uprzedziłeś. Właśnie dumałem nad jakimś prowokacyjnym postem, żeby sprawdzić czy już przestali nas czytać. Widać przestali bo Fischerek/Blizardek za często w sumie nie pisał ale jak to on sam określa wzywany do tablicy zazwyczaj meldował się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Ha! Ja też od razu wiedziałem o kogo chodzi Ale od 2 lat korzystam z usług pewnego Teamu w celu nauczenia się jazdy sportowej A strona teamu zaczyna się jeszcze po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 A strona teamu zaczyna się jeszcze po staremu Jeśli masz na myśli adres strony, to fakt i tu jeszcze pozostało bez zmian. Natomiast strona już dawno uległa zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Tak, strona jeszcze jest ze starym początkiem, ale nowe wejscia zaczynasz juz bez poczatkowego sloganu, a na koncu eu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Jeśli masz na myśli adres strony, to fakt i tu jeszcze pozostało bez zmian. Natomiast strona już dawno uległa zmianie. Tak, chodziło mi o adres strony. To, że strona uległa zmianie też dawno zauważyłem, co z resztą wprowadziło mnie w niezłe osłupienie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi