Homar Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Dla tych co jeszcze nie widzieli tutaj są fotki nowego worldcupa na 08/09 fotki znalazłem na aukcji wiec już to cudo jest w sprzedarzy. http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/fischer/ http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/fischer1/ http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/fischer2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 I to w jakiej cenie ! Tak mysle, ze ok 800-1000zl taniej niz zalecany detal ! Tak 3mac - w koncu jest jedna, wolna Europa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 200 zł drożej niż tegoroczny, pamietam w zeszłym roku ta różnica wynosiła srednio 850 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 W Kitzbuehel widziałem juz w sprzedaży nowe Fischery, Atomici, Rossignole i Heady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 A orientujecie się może czy ceny tych nowych modeli w Austri, np. w Kitzbuhel są niższe niż u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 a co z RX FIRE 2008/09 ? są już do obejrzenia / dostepne w sprzedaży ? (na www fischera nic nowego) macie jakieś namiary , przecieki ? JC już je pewnie widział na ISPO może pare słów do mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 nex mam złą wiadomość w przyszłym sezonie nie bedzie fajera przeglądałem całą kolekcje na przyszły rok i ni ma bobik już jakiś czas temu o tym napisał ale nie wierzyłem jednak to prawda i bodajże nie ma jakiegoś następcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 hm miałem czekać na rxfire 2009 ale w takim razie chyba sprzedam 2007 i wezmę 2008 wydaje sie być twardsza/sztywniejsza bo co innego? macie jakieś typu do fun-u? wiem że można WC ale jakoś tak...jakby to powiedzieć ... czył bym sie ... niegodzien i to nie strikte fun a lubię mieć nartkę "dedykowaną" ;-) ... no chyba ze wraca RADARC ! ?!@?#!?$#$? ale to by było zbyt piękne zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 hah Fajer z 28 jest twardszy od 27 ? dziwne bo ponoć to to samo tylko z inna szatą graficzną a co do funu to zamów RTC od pana Tomka K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Chociaż zupełnie mnie w kierunku funa nie zboczyło przypominam sobie wątek na forum o RTC.Z ciekawosci poszukałem czegos więcej o tych nartach,ale niestety nie jestem niemieckojęzyczny a wersji angielskiej nie znalazłem nic nadzwyczajnego.Ale moze Tobie uda się cos z tego wyciągnąć. http://www.rtc-ski.ch/philosophie Ps. Widze,że Homar juz o tym wspomniał .Nie powinieneś czasem przygotować sie do dyktanda zamiast wyprzedzać moje myśli i czyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 no nie Homarku do konca ... przy takim samym taliowaniu : RX FIRE 2006/07 > promień 12 m przy długości 165 RX HOT FIRE 2007/08> promień 11m przy długości 165 wiec sam widzisz ... co do RTC hm pewnie gdybym tak nie lubił często zmieniać nie wahałbym się ... i jeszcze ta grafika lamersko to zabrzmi ale nie pasuje mi do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 co do RTC hm pewnie gdybym tak nie lubił często zmieniać nie wahałbym się ... i jeszcze ta grafika lamersko to zabrzmi ale nie pasuje mi do reszty Ale to żaden problem.Zawsze możesz zmienic reszte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 a co z RX FIRE 2008/09 ? są już do obejrzenia / dostepne w sprzedaży ? (na www fischera nic nowego) macie jakieś namiary , przecieki ? JC już je pewnie widział na ISPO może pare słów do mikrofonu No nie ma w nowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Ale to żaden problem.Zawsze możesz zmienic reszte dobre! dobre! czasem wystarczy popatrzeć z innej perspektywy i wszysto staje sie proste... BTW a tak z innej strony , od zawsze miałe fischery ( no nie 1wsze były atomici póżniej sie nawróciłem) wiec nie bardzo siedzę w innych "produktach" jest coś godnego polecanie do fun (wśród innych producentów) - duże taliowanie , twarde no i może żeby dało sie dołożyć płyte (wiem wiem zaraz ktoś odpisze mi że tak tylko w erze) ale może ..... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 W carvingowym PŚ sporo zawodników jezdzi na dynamicach i duelach.Ale fun to naprawde nie moja kategoria ,więc trudno mi powiedzieć.Zresztą pewnie juz to sprawdzałeś jako rasowy fun-owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 omeglass , dobermann (tylko cena będzie podobna do rtc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Z tego co slyszalem, to Kneissl ma ZAJEBIASZCZA kolekcje na nast. sezon. Masz Jacku jakies foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 W carvingowym PŚ sporo zawodników jezdzi na dynamicach i duelach.Ale fun to naprawde nie moja kategoria ,więc trudno mi powiedzieć.Zresztą pewnie juz to sprawdzałeś jako rasowy fun-owiec raczej tak jak pisałem che uniknąć SL-ek WorldCupów itp ;-) ... tak sprawdzalem "co nie co" ale nic fajnego z dziobami 123 w góre nie widze pozatym zawsze był fischer wiec czuje sie "jakoś tak nie wyraźnie" na nie swoim gruncie ... cos o tych Kneissl to chetnie bym sie dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Bobek i nawet ceny kneissla sa przystepniejsze ps.Bobek jezdziłeś na tegorocznych redstarach? bo ja niemiałem okazji pozdroBarti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Rejskarwerku, ja również nie miałem okazji. Mam nadzieję, że podczas wiosennego wypadu w Alpy coś potestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubymisiek Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 raczej tak jak pisałem che uniknąć SL-ek WorldCupów itp ;-) ... tak sprawdzalem "co nie co" ale nic fajnego z dziobami 123 w góre nie widze pozatym zawsze był fischer wiec czuje sie "jakoś tak nie wyraźnie" na nie swoim gruncie ... cos o tych Kneissl to chetnie bym sie dowiedział Kup sobie indygo. Ceny dobre i wyglądaja ładnie . Dokupisz Lexusa i będziesz miał komplet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi