Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Już sprzedają :)

Homar

Rekomendowane odpowiedzi

hm miałem czekać na rxfire 2009 ale w takim razie chyba sprzedam 2007 i wezmę 2008 wydaje sie być twardsza/sztywniejsza bo co innego? macie jakieś typu do fun-u?

wiem że można WC ale jakoś tak...jakby to powiedzieć ... czył bym sie ... niegodzien ;) i to nie strikte fun a lubię mieć nartkę "dedykowaną" ;-) ... no chyba ze wraca RADARC ! ?!@?#!?$#$? ale to by było zbyt piękne zapewne :D

Chociaż zupełnie mnie w kierunku funa nie zboczyło przypominam sobie wątek na forum o RTC.Z ciekawosci poszukałem czegos więcej o tych nartach,ale niestety nie jestem niemieckojęzyczny a wersji angielskiej nie znalazłem nic nadzwyczajnego.Ale moze Tobie uda się cos z tego wyciągnąć.

http://www.rtc-ski.ch/philosophie

Ps. Widze,że Homar juz o tym wspomniał :(.Nie powinieneś czasem przygotować sie do dyktanda zamiast wyprzedzać moje myśli i czyny :D

no nie Homarku do konca ... przy takim samym taliowaniu :

RX FIRE 2006/07 > promień 12 m przy długości 165

RX HOT FIRE 2007/08> promień 11m przy długości 165

wiec sam widzisz ... :D

co do RTC hm pewnie gdybym tak nie lubił często zmieniać nie wahałbym się ...

i jeszcze ta grafika ;) lamersko to zabrzmi ale nie pasuje mi do reszty :rolleyes:

a co z RX FIRE 2008/09 ?

są już do obejrzenia / dostepne w sprzedaży ? (na www fischera nic nowego)

macie jakieś namiary , przecieki ? JC już je pewnie widział na ISPO może pare słów do mikrofonu ;)

No nie ma w nowej kolekcji :)

Ale to żaden problem.Zawsze możesz zmienic reszte

dobre! dobre! :D czasem wystarczy popatrzeć z innej perspektywy i wszysto staje sie proste...

BTW

a tak z innej strony , od zawsze miałe fischery (:confused: no nie 1wsze były atomici póżniej sie nawróciłem) wiec nie bardzo siedzę w innych "produktach" jest coś godnego polecanie do fun (wśród innych producentów) - duże taliowanie , twarde no i może żeby dało sie dołożyć płyte (wiem wiem zaraz ktoś odpisze mi że tak tylko w erze) ale może ..... ?

W carvingowym PŚ sporo zawodników jezdzi na dynamicach i duelach.Ale fun to naprawde nie moja kategoria ,więc trudno mi powiedzieć.Zresztą pewnie juz to sprawdzałeś jako rasowy fun-owiec

raczej tak jak pisałem che uniknąć SL-ek WorldCupów itp ;-) ...

tak sprawdzalem "co nie co" ale nic fajnego z dziobami 123 w góre nie widze :(

pozatym zawsze był fischer wiec czuje sie "jakoś tak nie wyraźnie" na nie swoim gruncie ...

cos o tych Kneissl to chetnie bym sie dowiedział :)

raczej tak jak pisałem che uniknąć SL-ek WorldCupów itp ;-) ...

tak sprawdzalem "co nie co" ale nic fajnego z dziobami 123 w góre nie widze :(

pozatym zawsze był fischer wiec czuje sie "jakoś tak nie wyraźnie" na nie swoim gruncie ...

cos o tych Kneissl to chetnie bym sie dowiedział :)

Kup sobie indygo. Ceny dobre i wyglądaja ładnie . Dokupisz Lexusa i będziesz miał komplet:)