piter100 Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 A w Kasinie puchy. http://www.bsn.pl/webcam/bigimg.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gliner Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2008 W ostatni weekend byłem w Jurgowie !! całe 6 km od Białki !!! Pustki stałem w kolejce 2 razy chyba po 1min ! wiec sie najezdziłem 12 godzin na nartach w niedziele i 2 min w kolejce !!! Jesli ktos chce sobie pojezdzic to POLECAM JURGÓW nowy wyciag i ciekawy czynne tylko 2 trasy !!! P.S. Widoczki na szczycie rewelka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Dziś patrząc na kamerki to nie jest tak źle. Czyżby kaca leczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 dzisiaj są na Harendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 dlatego tak pusto na forum:D same niedobitki zostały:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 bugajson Stara gwardia Zarejestrowany: Oct 2003 Postów: 933 krzyż na drogę i życzę powodzenia państwu stojącemu w kolejce "chyba trochę się "uruchomiłeś" faktycznie stoją w kolejce.... a jak po nartach sobie "depczą"..okropne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi