Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Już wszystko jasne Nasza dzisiejsza bohaterka to vice mistrzyni swiata juniorów w zjezdzie - wiec poszła o lige wyżej i puka do swiatowej czołówki 07-03-2007 Altenmarkt-Zauchensee/Flachau AUT FIS Junior World Championships Downhill 2 15.66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 widze Homar że Ci rówieśniczka spokoju nie dała;) Zobaczymy co pokaże na kolejnych zawodac i w kolejnych sezonach ale po dzisiejszym dniu musi być z siebie zadowolona:) Lara GUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 hah dokładnie tak, poprostu byłem pod wrażeniem i zacząłem przeglądaś jej big/biografie wyników a wiecie kto został MŚJ w DH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Tina Weirather z Liechtensteinu:D jaka nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Dodam, że Lara jest aktualną liderką Pucharu Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 18-01-2008 Caspoggio ITA European Cup Super G 1 6.00 17-01-2008 Caspoggio ITA European Cup Super G 1 6.00 16-01-2008 Caspoggio ITA European Cup Downhill 1 10.90 15-01-2008 Caspoggio ITA European Cup Downhill 1 12.24 Nie dziwne w przeciągu 4 dni (to chyba były dni życia) zarobiła 400 pkt Szparaa żadna znalazłem wczesniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Wiem, śledze jej wyniki od hmmm rzeczonych Mistrzostw Świata Juniorów. Aż zazdrość człowieka dopada, koleżanka rok starsza i takie wyniki wykręca ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Świetnie pojechała. Serdeczne gratulacje. Myślę, że nawet "lepiej", że skończyła na 3 miejscu, bo jakby była 2 to tego upadku długo nie mogłaby odżałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 ojj marku nie zgodze sie ja bym tam wolał żeby wygrała a co ! była by sensacyja choć nie wierze w to że wskoczyła na poziom PŚ ale taki jednorazowy wystrzał u siebie na podwórku, czemu nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Jest już filmik z jej przejazdu. Pięknie jechała a metę zaliczyła w stylu Bodego;). Najfajniej jak wstała z gebą całą w śniegu rozradowana i usmiechnięta:) Tak trzymać! http://www.youtube.com/watch?v=ExYHvmm2T80 Będę jej kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Pewnie, że lepiej aby wygrała. Na pewno jest to miłe gdy pojawia się ktoś mniej znany i robi taką sensację. Ale wydaje mi się, że miejsce na podium zawodów pucharu świata na razie nie będzie w wypadku Lary często powtarzane, i gdyby pierwsze miejsce przegrała różnicą 0,01 s byłoby to ciągle rozpamiętywane co by było gdyby... A tak jest wielka radość, super sensacja i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 a dziś lare zobaczymy czy euros przerwie transmisje wczesniej ? wie ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Ta młoda może być dobra Dziś prowadziła prawie przez cały Super-G, nawet nie wiadomo, gdzie roztrwoniła przewagę. Trochę szkoda, ale na nią jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 17-to letnia Ilka Stuhec of Slovenia wygrała Mistrzostwo Świata Juniorów w zjeździe wyprzedzając Larę Gut o 0,6 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 :( Rafale A mógłbyś podać całą klasyfikacje, nigdy nie moge znaleść ogólnie jak dla mnie strona fisu chodzi do bani przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Tutaj jest link do wyników : http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=23308&cal_suchsector=AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Dzienki niestety nie doszukałem sie polskich "smaków" w tym zresztą to jest DH który w polsce nawet kadra polski jezdzi okazyjnie... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 (edytowane) Rejsik mnie zapytał i sobie teraz przypomniałem o tym temacie dzisiejszy start "zapowiedział " że Lara w tym sezonie ma szanse na 8 najgorzej w 10 PŚ i oby tak było jest jeszcze sprawa - kontuzji o czym wspomniał komentator Szwajcarka do jakiś mega zbudowanych zawodniczek nie należy przez co ryzyko narażenia jakiś stawów wydaje mi sie duże... wiec oby kontuzje omijały Lare czego jej życze Edytowane 25 Październik 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 No temat odgrzebany z historii ale stał się znowu aktualny:) Zobaczymy co pokaże na kolejnych zawodac i w kolejnych sezonach ale po dzisiejszym dniu musi być z siebie zadowolona:) No i dziś pokazała i znowu może być z siebie zadowolona:) Dodam, że Lara jest aktualną liderką Pucharu Europy. Jak tak dalej pójdzie to w tym sezonie ma szanse na 10 albo i lepiej:) Niebawem, może za kilka sezonów bedzie liderką PŚ ...była by sensacyja choć nie wierze w to że wskoczyła na poziom PŚ ale taki jednorazowy wystrzał u siebie na podwórku, czemu nie ! No tak, pierwsze zawody PS i Lara pokazała że śię liczy w PŚ. Poczekajmy jednak na kolejne zawody i wtedy faktycznie się okaże czy to już jest poziom PŚ ale wydaje mi się że tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 do admina. A artykule o inauguracji PŚ na głownej stronie jest błąd, Lara ma 17 a nie 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Ciekawy filmik [YOUTUBE]MD35XxSNPUY[/YOUTUBE] trening super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Tia, fajna zabawa taki trening:) Sama bym chetnie na taki sobie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Wydaje mi sie Wróżko że do czasu... własciwie to do czasu treningu choć ty na te bitki chodzisz to byś pozamiatała tam raz dwa jednak tak po oglądnieciu to ma (wsumie mają) kobity zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi