Silkroad Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Mojej kobiecie podoba się kolorystyka tych nart ;-) a jeździ już 4 sezon na vision affair, które okazały się w tym roku za słabe i wolne itp. Planuje zakup nart jeszcze w tym sezonie od "pewnego" dystrybutora fischera dowiedziałem się, że te nartki to cos nie tak bo niby fischer je wycofywał ze sprzedaży. Cena ( 1500pln ) jest dość wysoka ale są ładne . Kupić czy przeczekać na następny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 a twoja kobieta smiga pieknie na krawędzi czy tak po damskiemu sobie zamiata tyłami, jak ostro carvuje to ja bym sobie odpuscił tą serie choć to tylko moje zdanie , a jesli jezdzi jak to mowią po damskiemu to spoko wez bo po to ktoś zaprojektował te nartę. Wątpie żeby fischer ja wycofał i żeby miala coś nie tak może poprostu zaprzestali produkcji tego modelu bobik powinienen wiedzieć coś wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Fischer nie wycofal tego modelu z produkcji. W tej narcie wprowadzono system Flowfex Vision i ten system w nartach wzorcowych szwankowal, przez co fabryka nakazala zwrot wszystkich tych nart z tym systemem. Z tego co widzialem w Zielencu w Agalu, narta jest produkowana, sprzedawana i ma sie dobrze. System zostal poprawiony i dopuszczony do sprzedazy. Jesli Twoja Pani jezdzi juz w miare dobrze i inne damskie narty jej juz nie wystarczaja, proponuje zakupic narte "unisex" czyli z np. RX6, RX8, Race SC. Damskie narty zawsze beda troche odstawaly od pozostalych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silkroad Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 "a twoja kobieta smiga pieknie na krawędzi czy tak po damskiemu sobie zamiata tyłami" ... więc tak po damskiemu sobie zamiata dość rekraacyjnie bardziej niż sportowo. Rozumiem, iż kupując teraz Vapro z Flowfex Vision nie będzie żadnych prblemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi