szparaa Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Były wątki na temat nart, kasków, butów, bieliźnie itp.. Ale nie było o kremach ochronnych dla narciarzy. Wiadomo ze wybierajac sie w słoneczne alpy łatwo się "spalic". I stąd pytanie jakich kremów używacie, czy w ogole używacie, czy może nie jest to dla Was istotne jaki krem?? Jest dość duzy wybór różnych kremów na rynku i każdy jest podobno doskonały:) Ostatnio w interze miła pani polecała i reklamowała kremy Piz Buin. Miał ktoś z tymi kremami styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Ja też używam Pizz Buina. Zakupiłem pierwszy raz chyba we Włoszech i od tego czasu stosuję non stop na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 W alpach sa tansze te kremy? czy robic zakupy w interze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Ja stycznosci nie miałem używam kremu/ów naszej dobrej polskiej polskiej produkcji Lirene A co do kremów to w jakim kolwiek intersie pod stokiem ceny są dużo wyższe niż in Polandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 W alpach sa tansze te kremy? czy robic zakupy w interze? Szczerze nie pamiętam, byłem zmuszony kupić i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Chcialem kupi nutrogene, ale akurat nie bylo na facjate, wiec wizielem na lapki i na wargi. Na pyszczycho mam jakis cold stop z Bielendy, jeszcze dobrze nie przetestowany w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Ja używam kremów Vichy - niestety drogie, ale naprawdę skuteczne. A zdarzało mi się jeździć w kwietniu na lodowcu z gołą łysą glacą (posmarowaną tym właśnie kremem). Cienka warstwa wystarcza na cały dzień. A na mocny mróz stary poczciwy Dermosan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Tiaaa, tylko żeby kupić o tej porze roku krem z mocnym filtrem na lodowiec to trzeba się mocno postarać, przynajmniej w Warszawie. Intersport nie ma, z resztą jest tam taki burdel, że szkoda slów, Rosmanny nie mają, w hipermarketach nie ma. Nie rozumiem tego. Przecież oprócz amatorów narciarzy mnóstwo osób jeździ na last minute do egiptu czy gdzie bądź, więc podzial na sezon i nie sezon powinien objawiać się wiekszą ilością i wyborem kremów W SEZONIE, a nie ich brakiem poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 W aptece nawet jak nie będzie to zamówią i na następny dzień będziesz miał jaki zechcesz... Ja używam kremu NIVEA dla niemowląt z filtrem na zimę (taki w błękitnej tubce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 ponieważ niemowlaczkiem już nie jestem:p używam zwykły krem NIVEA w niebieskim pudełeczku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 Tiaaa, tylko żeby kupić o tej porze roku krem z mocnym filtrem na lodowiec to trzeba się mocno postarać Vichy dostaniesz w wielu aptekach. Jak już wspomniałem - drogie to cholerstwo, ale bardzo wydajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 A my nogi to se smarujemy tzw mascia konska. Zakwasow nie ma, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 ja polecam kremy z serii zimowej Lirene albo Vichy,mają wysokie faktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Tiaaa, tylko żeby kupić o tej porze roku krem z mocnym filtrem na lodowiec to trzeba się mocno postarać, przynajmniej w Warszawie. Intersport nie ma, z resztą jest tam taki burdel, że szkoda slów, Rosmanny nie mają, w hipermarketach nie ma. Nie rozumiem tego. Przecież oprócz amatorów narciarzy mnóstwo osób jeździ na last minute do egiptu czy gdzie bądź, więc podzial na sezon i nie sezon powinien objawiać się wiekszą ilością i wyborem kremów W SEZONIE, a nie ich brakiem poza sezonem. W Super Pharm do wyboru do koloru ostatnio widziałem tam nawet "trzydzieche" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 A ja polecam taki fajny nie drogi kremik, dostępny w każdej aptece Używam i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 ja uzywam kremu do twarzy DAX COSMETICS PERFECTA i jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Przed wyjazdem do Austrii szukałem w interze tych kremów Piz Buina ale były tylko z filterm 50, to nie kupiłem bo filtr za duży, w interze te kremy kosztowały 69,90 czy coś no i jestm w austri w sklepie i patrze a tam są te kremy z filtrami do wyboru do koloru no i cena też zupełnie inna 6,90 Euro w markecie a w sklepie typowym z kosmetykami to kosztował 5 Euro z czyms, więc kupiłem jeszcze jeden i mam teraz dwa:D przebice cenowe straszne! 3 razy drożej w Polsce:eek: Polecam te kremy! Są bardzo przyjemne, skuteczne i łatwo się rozsmarowują na twarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi