Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 takie info dostałem po ISPO. Otóż ...... .....JC jak wróci, to napisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Dynastar i lange i inne atomiki i hedy to plastikowe gówna! Liczy się tylko fiszer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 No nie we wszystkim Fischer jest najlepszy. Te pozostałe firmy również robią dobre narty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ale chyba Boby Fisher - Świeć Panie nad Jego Duszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Lub Fisher Price Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 teraz go miał ponoć ten typek co ma Skiteam ale cos sie posypało i wpadł w tarapaty jesli dobrze pamiętam, a teraz kto PM sport wsumie im najbliżej - Rosół wykupił przecież Dynastara ale na pewno nie chodzi o to skoro bobic już pisze to musi być jakas sensacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Kurna Homar skąd wiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Ja wiem wszystko, przecież wiesz z kąd jestem konkurencja wie o sobie wiele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 a ja myślałem, że za ten głupi text ktoś mi skoczy na garba, a tu nic. Boby Fiszer zszedł? Kurna, znowu coś mi umnknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 a ja myślałem, że za ten głupi text ktoś mi skoczy na garba, a tu nic. Boby Fiszer zszedł? Kurna, znowu coś mi umnknęło. zawiało czarnym humorem:cool: Ale niestety trafiłeś: Robert James "Bobby" Fischer (March 9, 1943 – January 17, 2008) RIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Dynastar i lange i inne atomiki i hedy to plastikowe gówna! Liczy się tylko fiszer!!! trochę dziwne by było gdyby langi miały drewniane rdzenie , a co do dynastara to chyba nie widziałeś nic innego tylko w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi